inspark och pastasallad

Hej! 
 
En vecka tillbaka i Uppsala och har hunnit med fadderutbildning, insparksstart, fyra utekvällar och oändliga mängder pastasallad. Klart sagt intensiv återkomst. Som tur var är det kul att vara fadder och lära nya studenter ramsor och andra Uppisrutiner, trots att jag fortfarande använder Google maps minst en gång i veckan i denna stad.
 
Nästa vecka börjar skolan igen, men inte förrän på onsdag. Ska läsa ledarskap och har inte köpt en enda kursbok, så lär väl bli panikslagen första föreläsningen och frenetiskt söka efter billiga böcker. Jaja, sånt där brukar lösa sig ändå. Känns så himla konstigt att börja plugga igen, man tappar ju helt rutinen efter 3 månader uppehåll. Har jag ens pennor, stift och block? Nada koll. Hoppas jag sökt rätt kurser osv.
 
Idag tänkte jag njuta av en ledig dag, kanske läsa lite bok och städa undan lite i mitt rum (det behövs alltid, tar en sekund att stöka till tyvärr). Ska också åka till Stockholm tänkte jag, njuta av att jag har några extra dagars ledigt utan inspark eller skola. Men först vila och kolla lite Gilmore. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com