hejdå g-land

Hej! What's up. Jag är tillbaka på fastlandet, faktiskt nära Stockholms variant av Hässelby. Sedan vi hördes sist har jag åkt tåg med mormor, morfar och Fanny. Mormor fick i 80-års present av oss att åka Dalhemståget då hon ofta gjorde det när det gick på Gotland fram till 70-talet (tror jag). 
Efter vi tagit oss från Hesselby till Roma och tillbaka åkte vi till Dunbodi. Det såg såhär fint ut utanför. Sen åkte jag och Fanny till jobbet på kvällen. Vi har knappt haft något pass tillsammans i sommar, men mina 4 sista pass jobbade vi ihop. Myz.
Den här veckan har jag varit ledig! Slappat, läst bok och solat mest. I måndags sprang jag 7.8 km, dvs längsta jag någonsin sprungit! Var så nöjd och det kändes himla bra. Och igår rekordade jag på 5 km. Sen åt jag massa choklad. I onsdags åt jag och Nelly middag på creppan, för det måste man göra. Vi satt kvar tills ca två sällskap hade kommit, ätit och gått. Finns mycket man måste avhandla. 
 
Och nu: Stockholm. Skulle egentligen paddlat kajak idag, men eftersom vädret är lite sådär har vi skjutit upp det till imorgon. Nu vet jag inte vad planen för dagen är, jag vill gå museum. Imorgon bär det av till Uppsala, mat ska inhandlas och lagas, på måndag är det nämligen insparksdags!
 
Höres


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com