inspark och pastasallad

Hej! 
 
En vecka tillbaka i Uppsala och har hunnit med fadderutbildning, insparksstart, fyra utekvällar och oändliga mängder pastasallad. Klart sagt intensiv återkomst. Som tur var är det kul att vara fadder och lära nya studenter ramsor och andra Uppisrutiner, trots att jag fortfarande använder Google maps minst en gång i veckan i denna stad.
 
Nästa vecka börjar skolan igen, men inte förrän på onsdag. Ska läsa ledarskap och har inte köpt en enda kursbok, så lär väl bli panikslagen första föreläsningen och frenetiskt söka efter billiga böcker. Jaja, sånt där brukar lösa sig ändå. Känns så himla konstigt att börja plugga igen, man tappar ju helt rutinen efter 3 månader uppehåll. Har jag ens pennor, stift och block? Nada koll. Hoppas jag sökt rätt kurser osv.
 
Idag tänkte jag njuta av en ledig dag, kanske läsa lite bok och städa undan lite i mitt rum (det behövs alltid, tar en sekund att stöka till tyvärr). Ska också åka till Stockholm tänkte jag, njuta av att jag har några extra dagars ledigt utan inspark eller skola. Men först vila och kolla lite Gilmore. 

hejdå g-land

Hej! What's up. Jag är tillbaka på fastlandet, faktiskt nära Stockholms variant av Hässelby. Sedan vi hördes sist har jag åkt tåg med mormor, morfar och Fanny. Mormor fick i 80-års present av oss att åka Dalhemståget då hon ofta gjorde det när det gick på Gotland fram till 70-talet (tror jag). 
Efter vi tagit oss från Hesselby till Roma och tillbaka åkte vi till Dunbodi. Det såg såhär fint ut utanför. Sen åkte jag och Fanny till jobbet på kvällen. Vi har knappt haft något pass tillsammans i sommar, men mina 4 sista pass jobbade vi ihop. Myz.
Den här veckan har jag varit ledig! Slappat, läst bok och solat mest. I måndags sprang jag 7.8 km, dvs längsta jag någonsin sprungit! Var så nöjd och det kändes himla bra. Och igår rekordade jag på 5 km. Sen åt jag massa choklad. I onsdags åt jag och Nelly middag på creppan, för det måste man göra. Vi satt kvar tills ca två sällskap hade kommit, ätit och gått. Finns mycket man måste avhandla. 
 
Och nu: Stockholm. Skulle egentligen paddlat kajak idag, men eftersom vädret är lite sådär har vi skjutit upp det till imorgon. Nu vet jag inte vad planen för dagen är, jag vill gå museum. Imorgon bär det av till Uppsala, mat ska inhandlas och lagas, på måndag är det nämligen insparksdags!
 
Höres

tänka sig en uppdatering

Hej! Det var ett tag sen (igen). Sommar är ej bästa bloggtiden, det är sen gammalt. Sommaren också, det är redan vecka 32! Typ sista veckan något händer på Gotland. Sen trappar det ner rejält, har redan gjort i och för sig. Inte lika lätt att gå ut på en söndag längre om man nu skulle vilja det. Är inne på sista jobbveckan också, har fyra pass kvar. Ska bara jobba nattpass, blir säkert bra. 
I helgen var jag på bröllop! Lilla My fick åka på roadtrip utan dess like, först till Uppsala, sen till Stockholm, sen till Sparreholm och sen till Nynäshamn igen. Och i Sparreholm gifte sig Frida och Jonas! På ett pampigt jäkla slott till och med. Jag höll på att gråta en miljon gånger för det var så fint och sen dansade vi tills jag fick slänga av klackarna pga onda fötter. 
 
Annars i lilla livet: har jobbat ganska mycket på senaste och ej riktigt haft ork att engagera mig till att göra saker. Igår träffade jag dock Nelly, Jennifer och Justin. De sistnämnda drar till Holland inom kort, sen drar JP till NY så det var så kul att vi fick till en träff! Jag och Nelly var även nere på Medeltidsmarknaden en stund, är ju ganska mysigt. 
 
Nu ska jag städa lite, läsa lite och gå ut en stund. Ha det så bra <3<3
RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com