when the mugg matchar the bok

Tjarå, 
När jag bloggar på en måndag känns hela "ny vecka, nya tag"-klyschan nästan oundviklig att skriva. Försöker bli bättre på det. Går sådär. Jag har i alla fall haft en produktiv dag, tror jag. Pluggat språksociologi inför fredagens tenta, besökt  två cykelaffärer, lagat lasange, varit på systemet och eh ja det var nog allt. Undvikit regnet så mycket som jag kunnat. Och ändå varit glad över regn istället för snö. 
 
Förutom att jag är lite ledsen över att min murgröna vissnat efter bara några veckor (och att jag inte orkar ställa mig på en stol för att ta ner den från bokhyllan) mår jag rätt bra. Lite stressad över tentan kanske, men ser fram emot helgen (kämpa Sandra, det är måndag??) och har ingen huvudvärk för tillfället. Har haft mitt yankee-ljus brinnande i rummet ett tag, så det luktar godis nu. Ja, annars då. Hade en rätt lugnt helg, drack lite öl, åt lite tacos och shoppade lite cykeldäck på Biltema. Förra veckan sprang jag och Emmy även 5 km! Har glömt att säga. Måste dokumentera det, eftersom jag aldrig tagit mig över 4 km. Duktigt.
 
 
Jag har inga nya bilder att visa er, det var ju inte så längesen vi hördes. Men här är en bild från en dag jag tyckte att boken matchade muggen, likheten är dock kanske inte slående. Hur blir man bättre på att ta bilder ens?? Så tråkigt att inte ha något nytt att visa här på min world famous site. Oj här kodväxlar man som satan!!! I'm out.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com