påsk is coming

Hej! Hoppas ni mår bra. Jag tänkte ge en kort update eftersom jag är uttråkad, men inte tillräckligt uttråkad för att ta mig till gymmet. Kanske tillräckligt uttråkad för att gå till affären och köpa kakor. 
 
Imorgon åker jag till Gotland! Är så pepp. Jag drar direkt efter sista lektionen imorgon till Nynäs och hoppas att rusningstrafiken är snäll mot mig. Idag försökte jag förgäves få in cykelhelvetet i bilen (måste byta däck på den också), skruvade av framdäcket och allt, men lyckades inte och fick en repa på bilen. Värt. Så nu har cykeln fått flytta upp i rummet eftersom jag kände mig som en brottsling när jag stod på parkeringen med en cykel som saknade framhjulet. Nu vet jag i alla fall hur lätt det är att sno min cykel då det var ganska lätt att skruva av framdäcket. Att få på det igen var dock en annan sak, trots superpedagogisk youtube-video. Satt på golvet och grät, hej pms!
 
Här är två bilder från senaste tiden. I fredags, bara två timmar efter allt det sjuka hänt, befann jag mig hos Amanda. Så jäkla konstig kontrast, att i ena stunden smsa kompisar om de är okej och sedan bestämma vilken tid man ska cykla till fest. Kändes så fel och absurt.
 
Annars har jag legat och läst med mina nya glasögon. Hittills ingen huvudvärk men vem vet hur det kommer att gå det här.

Ta hand om er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com