april

Hej bloggyblogg! Nu är det april which you probably guessed by the title of this video. Det känns ju i hela kroppen eftersom den inte fryser till is varje gång man går ut genom dörren. Visst, det regnade idag, men det luktade typ lite sommarregn? Önsketänkande, ja, men man lever ju på hoppet.
 
Nästa vecka är det påsk och troligtvis sitter jag på båten till Gotland om exakt en vecka. Ska hem, chilla, fira påsk (hur firar man påsk? jag tänkte äta chokladägg typ) och byta däck på bilen. Enligt pappa ska JAG byta däck på både min och hans bil? Jag är bara ett barn ju. Kommer inte hända. Fanny får göra det.
 
Any how. Livet rullar på. Köpte biljett till kvalborg igår för snart är det dags för sånt, läser språksociologi och det är ganska tråkigt men hinner läsa andra böcker på fritiden i alla fall och tränar ibland. Ikväll tränade jag ett puls medelpass och det var så jobbigt. Varje del av min kropp var täckt med svett. 
Här är två bilder från senaste veckan! Det är ju ett skämt att jag har ett tre år gammalt Picasa installerat på datorn BARA för att göra såna här collage till bloggen. Passar mig rätt bra dock eftersom jag fotar max två bilder i veckan som inte är selfies. I alla fall: till vänster har vi JP!! <3 <3 Som var på besök från the city of London. Vi åt dammsugare som ni ser och myste. Och till höger har vi något vatten som jag nog tyckte var inspo i stunden men nu tvekar mer över. 
 
Det var väl allt för mig idag! Nu ska jag läsa lite Hausfrau och ställa fram termosen så jag kommer ihåg att ta med kaffe till skolan imorgon. Godnatt<3


Kommentarer
Mor

Kom ihåg att du måste köpa en verkstadsoverall och handskar om du ska byta däck. Haha

2017-04-05 @ 21:36:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com