when the mugg matchar the bok

Tjarå, 
När jag bloggar på en måndag känns hela "ny vecka, nya tag"-klyschan nästan oundviklig att skriva. Försöker bli bättre på det. Går sådär. Jag har i alla fall haft en produktiv dag, tror jag. Pluggat språksociologi inför fredagens tenta, besökt  två cykelaffärer, lagat lasange, varit på systemet och eh ja det var nog allt. Undvikit regnet så mycket som jag kunnat. Och ändå varit glad över regn istället för snö. 
 
Förutom att jag är lite ledsen över att min murgröna vissnat efter bara några veckor (och att jag inte orkar ställa mig på en stol för att ta ner den från bokhyllan) mår jag rätt bra. Lite stressad över tentan kanske, men ser fram emot helgen (kämpa Sandra, det är måndag??) och har ingen huvudvärk för tillfället. Har haft mitt yankee-ljus brinnande i rummet ett tag, så det luktar godis nu. Ja, annars då. Hade en rätt lugnt helg, drack lite öl, åt lite tacos och shoppade lite cykeldäck på Biltema. Förra veckan sprang jag och Emmy även 5 km! Har glömt att säga. Måste dokumentera det, eftersom jag aldrig tagit mig över 4 km. Duktigt.
 
 
Jag har inga nya bilder att visa er, det var ju inte så längesen vi hördes. Men här är en bild från en dag jag tyckte att boken matchade muggen, likheten är dock kanske inte slående. Hur blir man bättre på att ta bilder ens?? Så tråkigt att inte ha något nytt att visa här på min world famous site. Oj här kodväxlar man som satan!!! I'm out.

Påsk & lista över saker jag gjort idag

 
 
Hej! Jag är tillbaka på fast land efter en påsk på Gotland. Har tagit det otroligt lugnt och ätit en tårtbit för mycket kanske (nej). Kändes som att det blev en ganska kort vistelse, men åker tillbaka till Fannys student om bara en och en halv månad typ. Fattar ej att vi har tenta i delkurs 3/4 nästa vecka och att terminen snart är slut. Den förvirringen kan ju dock bero på att jag fick skrapa is från bilrutan igår morse när jag skulle köra till båten, vårkänslan är inte på topp. Nästa vecka är det liksom valborg? Lär väl frysa ihjäl i Eko-parken. 
Två snapshots from Lokrume-city. Hoppas mamma är ok med en bild på henne, annars säg till. 
 
Har haft lite svårt att komma tillbaka i plugg-mode idag dock. Saker jag gjort idag: 
1. Haft en föreläsning.
2. Läst ut en bok.
3. Tränat medeljympa.
4. Lyssnat på denna
4. Lagat sötpotatisgryta.
5. Börjat läsa en ny bok.
6. Pluggat tenta. 
 
En av punkterna är ljug. Gissa vilken. 
 
Nu har jag försökt dra ut på det här inlägget jättelänge, dags att inse sig besegrad och runda av kanske. Är verkligen så trött, medeljympa got me like!! 

påsk is coming

Hej! Hoppas ni mår bra. Jag tänkte ge en kort update eftersom jag är uttråkad, men inte tillräckligt uttråkad för att ta mig till gymmet. Kanske tillräckligt uttråkad för att gå till affären och köpa kakor. 
 
Imorgon åker jag till Gotland! Är så pepp. Jag drar direkt efter sista lektionen imorgon till Nynäs och hoppas att rusningstrafiken är snäll mot mig. Idag försökte jag förgäves få in cykelhelvetet i bilen (måste byta däck på den också), skruvade av framdäcket och allt, men lyckades inte och fick en repa på bilen. Värt. Så nu har cykeln fått flytta upp i rummet eftersom jag kände mig som en brottsling när jag stod på parkeringen med en cykel som saknade framhjulet. Nu vet jag i alla fall hur lätt det är att sno min cykel då det var ganska lätt att skruva av framdäcket. Att få på det igen var dock en annan sak, trots superpedagogisk youtube-video. Satt på golvet och grät, hej pms!
 
Här är två bilder från senaste tiden. I fredags, bara två timmar efter allt det sjuka hänt, befann jag mig hos Amanda. Så jäkla konstig kontrast, att i ena stunden smsa kompisar om de är okej och sedan bestämma vilken tid man ska cykla till fest. Kändes så fel och absurt.
 
Annars har jag legat och läst med mina nya glasögon. Hittills ingen huvudvärk men vem vet hur det kommer att gå det här.

Ta hand om er.
RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com