Snickelisnicksnack

Heeej! 
 
Ett litet fredagsinlägg för jag har tråkigt. Men alltså VAD HÄNDER ute i korridoren, låter som att någon tömmer flera säckar med glas. Kan ju i och för sig vara så. Jag själv har lagt alla tomglas + pant jag har i bilen, så de ligger där och skvalpar när jag kör. Och oj hörrni, vad min lilla bil får gå. Denna vecka blir det nog närmare 30 mil. Till Stockholm och tillbaka till Uppsala igår, och så blir det en sväng på lördag eller söndag. Hej jag är en fattig student, men bensin är värt att lägga pengar på. Eller nåt. 
 
Jag har varit vid tandläkaren idag. Jag har haft en tand som varit missfärgad, men har skjutit upp att göra en undersökning hela ÅRET. Men det såg bra ut, eller för det mesta, tänker att 2016 blir året då jag köper tandtråd. Annars inga hål och min missfärgade tand kunde de inte hitta några fel på. Tandläkaren sa att han var 99% procent säker på att den var frisk ändå, så jag får väl hoppas att jag inte är det där 1% undantaget. Förresten tandvårdsbidrag, visste inte ens att det fanns? Eftersom det var 2 år sedan mitt förra besök fick jag undersökningen 600 kronor billigare? Älskar Sverige ibland. Mmm.
 
Oj hörrni, jag var pratglad idag. I onsdags hade vi klasshäng, det var riktigt bra uppstyrt av två av mina kursare. Vi hade pubrunda, var i två lag och fick olika utmaningar att göra under kvällen. På bilden nedan gör vi en mänsklig pyramid, men jag kunde inte komma upp på toppen :/ Känns ganska onaturligt att klättra på människor. 
Nej, nu skall jag klä på mig och pallra mig till Engelska Parken. Vi har inte lektion förrän kl 14, men jag tänkte sätta mig där och plugga/äta lunch/snickelisnicknacka lite.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com