Helikopter och sexan

Hej!

Då vare dags igen mina vänner... Ny vecka.... Nytt inlägg... Som ni väntat...
 
Hoppas veckan rullar på fint än så länge! Det gör den i Uppsala i alla fall. Eller ja, är lite trött och har huvudvärk just nu, men skall nog gå och lägga mig strax. Skippar nog PH ikväll och ser det imorgon istället. Skolan är i full och vi har just ni två delkurser på en gång, då den tyngsta är grammatikkursen. Men grammatik är kul! Lite som när man räknar matte och sen bara plötsligt förstår och allt i hela världen faller på plats, så är det att plugga grammatik. Sen skall man komma ihåg att innan dess följer en väldigt lång tid då man bara är frustrerad över alla jävla klusiler och minimala par, men det är värt det sen! Jag lovar! (Vet inte)
 
Idag hade vi en föreläsning om skrivande, kändes som jag var tillbaka i kreativt skrivande för en stund. I pausen bjöd instutionen på kaffe och bulle som jag gladeligen tog, för att fem sekunder senare ramla i stentrappen och tappa allt. Så allt är som det brukar med mig.
 
Jag hade typ världens härligaste helg förresten. Jag gjorde bland annat det här:
 
Åkte helikopter! Pappa fick en helikoptertur i födelsedagspresent av mig och Fanny, så i helgen var det dags. Körde ut till Huddinge Flottsbro på morgonen och njöt i solen. Åkte Downhill Car, Segway och åt grillkorv. Och sen flög jag och pappa upp i luften! Satt med hörlurar och lyssnade på hur han som körde ba "Mmm här kommer nummer 305K med 4 personer, kör in i zon 5" typ och flög över Stockholm. Så kul verkligen! Är glad att jag fick åka med B-) 
Men det roliga var inte slut där! När vi var klara i Huddinge åkte vi tillbaka till Uppsala för där var det dags att avsluta insparken med en Sexa, alltså en fulsittning. Så jag satte på mig mina mest färgglada/skrikiga kläder (har inga) och Fanny sminkade mig färgglatt för att passa in i vårt lags Hunger Games-tema. Och glitter förstås, glöm inte glittret! Sen åt vi god mat, sjöng så många ramsor att jag inte hade någon röst kvar på söndagen, framförde vårat spex som vi övat på i några dagar och dansadedansadedansade. Så himla kul och vilket bra lag vi varit. Vann till och med Ratracet!! Saknar redan att ha en fullproppad kalender även utanför skolan, samtidigt som min hals behöver återhämta sig. 
 
Nu, sova, orkar inte läsa igenom! Godnatt <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com