grammatik, rent kök och ett och ett annat collage

Heeej :D
 
What's up? Tisdagen är redan avklarad alltså. Har haft en bra och produktiv dag känner jag. Eller i början av dagen satt jag med min grammatikgrupp och försökte göra övningar om ordklasser och fraser, det gick inte så bra. Ordklasser är det värsta inom grammatik ju. Det makear ingen sense. Det är fullt av "den här ordklasserna har oftast de här reglerna, men ibland har den inte det och det här ordet kan tillhöra den här ordklassen men ibland den här." Men sen satt jag ett tag med det nu i eftermiddags och det börjar klarna lite. LITE. 
 
Hmm, vad har hänt sedan sist då? Mamma och Magnus var i Stockholm över helgen. Eller i fredags hängde de här med mig i Uppsala och fikade. Visade dem de fabulösa korridorslivet. Har jag sagt hur lycklig jag är över att ha just det kök som jag har? Det är det ENDA som är rent hela tiden. Älskar er alla mina pedantiska kökskamrater, även fast jag inte ens träffat alla av er. 
 
Annars rullar livet på. I torsdags var jag på Göteborgs nation för de har karaoke på en gång i veckan. Karaoke! Varje vecka! Vilken grej. Och nu i helgen skall jag till Stockholm för födelsedagsfest. Det blir tredje helgen i Stockholm av fyra jag bott i Uppsala. Men det blir så när päronen är här och bara tror att Stockholm finns. Nä skoja, I don't mind.
 
Collage dags?
 
Åt brunch på Kaknästornet med mamsen och co i söndags. Så mysigt och så gott. Bästa var igår när jag var omåttligt sugen på choklad men inte orkade gå till affären (som ligger 700 meter bort eh) och kom på att jag hade typ sju chokladbitar som jag norpat åt mig från brunchen. Det var life. 
I lördags var åkte jag och Erik på utflykt till Badbergen, måste ligga där på klipporna och steka nästa sommar. Fast det kanske blir för varmt? Och sen andra bilden är jag med jättefluffigt hår. Det såg ni kanske.
 
Godnattttttt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com