Snickelisnicksnack

Heeej! 
 
Ett litet fredagsinlägg för jag har tråkigt. Men alltså VAD HÄNDER ute i korridoren, låter som att någon tömmer flera säckar med glas. Kan ju i och för sig vara så. Jag själv har lagt alla tomglas + pant jag har i bilen, så de ligger där och skvalpar när jag kör. Och oj hörrni, vad min lilla bil får gå. Denna vecka blir det nog närmare 30 mil. Till Stockholm och tillbaka till Uppsala igår, och så blir det en sväng på lördag eller söndag. Hej jag är en fattig student, men bensin är värt att lägga pengar på. Eller nåt. 
 
Jag har varit vid tandläkaren idag. Jag har haft en tand som varit missfärgad, men har skjutit upp att göra en undersökning hela ÅRET. Men det såg bra ut, eller för det mesta, tänker att 2016 blir året då jag köper tandtråd. Annars inga hål och min missfärgade tand kunde de inte hitta några fel på. Tandläkaren sa att han var 99% procent säker på att den var frisk ändå, så jag får väl hoppas att jag inte är det där 1% undantaget. Förresten tandvårdsbidrag, visste inte ens att det fanns? Eftersom det var 2 år sedan mitt förra besök fick jag undersökningen 600 kronor billigare? Älskar Sverige ibland. Mmm.
 
Oj hörrni, jag var pratglad idag. I onsdags hade vi klasshäng, det var riktigt bra uppstyrt av två av mina kursare. Vi hade pubrunda, var i två lag och fick olika utmaningar att göra under kvällen. På bilden nedan gör vi en mänsklig pyramid, men jag kunde inte komma upp på toppen :/ Känns ganska onaturligt att klättra på människor. 
Nej, nu skall jag klä på mig och pallra mig till Engelska Parken. Vi har inte lektion förrän kl 14, men jag tänkte sätta mig där och plugga/äta lunch/snickelisnicknacka lite.

check

Hej!
 
Check på veckans första skoldag! Känner mig lite trött efter en heldag med grammatik, men det börjar lossna lite känns det som. Det tar dock mycket tid. Sen har vi ju en annan delkurs som löper parallellt med grammatikkursen, så ikväll måste jag släppa grammatiken för att läsa i det andra ämnet. Hjärnmos ju, vadå.
 
Hur har jag haft det sen vi hördes sist? Försöker komma ihåg vad jag har gjort men det står stilla. I helgen fyllde i alla fall Erik år och det firades i lördags. Texas Longhorns foodtruck var där och maten var sååå god och jag blev himla mätt. Fattade inte först att förrätten var just förrätt sen ba langas det in en gigantisk hamburgare. Tur att jag är rätt bra på att äta. 
 
Nej, nu ska jag åka till Willys för veckans storhandel. Har hittat några recept som jag känner är mmmmm och jag är hungry like a woooolf.

grammatik, rent kök och ett och ett annat collage

Heeej :D
 
What's up? Tisdagen är redan avklarad alltså. Har haft en bra och produktiv dag känner jag. Eller i början av dagen satt jag med min grammatikgrupp och försökte göra övningar om ordklasser och fraser, det gick inte så bra. Ordklasser är det värsta inom grammatik ju. Det makear ingen sense. Det är fullt av "den här ordklasserna har oftast de här reglerna, men ibland har den inte det och det här ordet kan tillhöra den här ordklassen men ibland den här." Men sen satt jag ett tag med det nu i eftermiddags och det börjar klarna lite. LITE. 
 
Hmm, vad har hänt sedan sist då? Mamma och Magnus var i Stockholm över helgen. Eller i fredags hängde de här med mig i Uppsala och fikade. Visade dem de fabulösa korridorslivet. Har jag sagt hur lycklig jag är över att ha just det kök som jag har? Det är det ENDA som är rent hela tiden. Älskar er alla mina pedantiska kökskamrater, även fast jag inte ens träffat alla av er. 
 
Annars rullar livet på. I torsdags var jag på Göteborgs nation för de har karaoke på en gång i veckan. Karaoke! Varje vecka! Vilken grej. Och nu i helgen skall jag till Stockholm för födelsedagsfest. Det blir tredje helgen i Stockholm av fyra jag bott i Uppsala. Men det blir så när päronen är här och bara tror att Stockholm finns. Nä skoja, I don't mind.
 
Collage dags?
 
Åt brunch på Kaknästornet med mamsen och co i söndags. Så mysigt och så gott. Bästa var igår när jag var omåttligt sugen på choklad men inte orkade gå till affären (som ligger 700 meter bort eh) och kom på att jag hade typ sju chokladbitar som jag norpat åt mig från brunchen. Det var life. 
I lördags var åkte jag och Erik på utflykt till Badbergen, måste ligga där på klipporna och steka nästa sommar. Fast det kanske blir för varmt? Och sen andra bilden är jag med jättefluffigt hår. Det såg ni kanske.
 
Godnattttttt
RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com