Tallrikar med ben och kidnappad falafel (obs långt inlägg)

Hej! 
 
Måndag, yes. Sista oktober, what? Jag har en skolfri dag idag, så passar på att bli av med mitt tvättberg och slappa lite. Tänkte sitta och skriva klart min debattartikel, men jag läse igenom den nu och insåg att jag var rätt nöjd. Den är liksom klar och klockan är bara 11. Sen sidorna vi ska läsa tills imorgon har jag redan läst på Södertörn. Samma bok, samma kapitel. Egentligen tror jag att jag kanske skulle kunna få hemtentan tillgodoräknad eftersom jag hade en hemtenta i analys i våras också, men orkar inte gå till studievägledaren och fixa det. Eller hur man nu gör. Jaja, jag ska i alla färska upp minnet och sen ta en promenad med Alva i eftermiddag. Lagom lugn måndag. 
 
Helgen då. I fredags åkte jag lite spontant till Täby och gick på Halloweenfest. Men eftersom det var spontant hade jag ingen utklädnad så jag smetade på lite läppstift. Skulle se ut som blod, såg mer ut som munsår. Well well. Jag tycker inte om när man ska klä ut sig och sånt. Vissa är så avancerade, men jag vill helst bara vara mig själv. Va. Va. Bara få va mig själv. (Typ)
Skickar snaps från the Täbyhoods + en sopplunch på Västgöta nation
 
Förra veckan köpte jag en tallrik och den var inget speciellt egentligen. En ganska ful för 15 kronor på Myrorna. Men den var perfekt! Den perfekta tallriken!! I fredags måste jag ha glömt den i korridorsköket och i lördags var den borta. Så jag förbannade mig själv och bestämde mig för att laga lunch. Tror ni inte att någon snott min falafel också? Herregud. Blir så trött på att jag måste låsa in varenda sak jag äger, annars kommer det vara snott nästa dag. Och att alla kan gå in och ut ur köket - alla 50 pers som bor här - och norpa vad de vill ur kyl och frys? Så frustrerande. Kontaktade hyresvärden för några veckor sen och föreslog att man skulle sätta lås till köken så att man bara har tillgång till sitt tilldelade kök och dom ba "jaa!! Tack för förslaget :D :D", sen hände ingenting :D
 
Det här inlägget blir så långt nu, men jag fortsätter. För idag bestämde jag mig för att leta efter min älskade tallrik i de andra köken. Och det stora köket - O-M-G. DET GÅR INTE ATT VARA DÄR INNE. Mitt kök är bäst och renast, det har jag nog sagt. Det stora köket är förjävligt, förra veckan såg jag hur två fastighetsskötare ställde sig utanför och diskuterade hur de skulle lösa problemet. Fastighetsskötarna ska alltså städa köket för att det inte går att vara där inne. Jag hade flyttat ASAP om jag hade haft det köket, inte ens ett skämt. Men jag gick in ändå, för tallrikens skull. Lyfte med fingerspetsarna på de äckliga tallrikarna i diskhon och gissa vad jag hittar? 
 
Min baby <3 
 
Imorgon kommer syrran!!!!


Kommentarer
Anonym

Jaaaa! vilken tur du hittade din tallrik😍 den ser så fin ut. Kram

2016-10-31 @ 18:06:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com