Lillelördagen

Hej! 
 
Vad skönt med en dag utan regn! Har varit lite jobbigt att cykla till skolan i regn, I must say. Vad gör ni då? Jag sitter och skriver på en debattartikel som skall få respons imorgon. Vill verkligen att den ska bli bra, känns som att jag inte riktigt gjort mitt absolut bästa under den här kursen. Främst för att vi i början hade den samtidigt som grammatiken och då la jag mest fokus på den och sen nu... jag vet inte riktigt. Men det är som tur var bara första utkastet vi ska lämna in imorgon, så behöver inte lägga ribban så högt. 
 
Annars då.. i måndags var jag och Emmy på skrivcafé och jag insåg hur längesen det var någon annan som fick läsa något jag skrivit. På Södertörn hörde det ju till det vanliga. Vi var faktiskt också på skrivverkstad på bibblan i förra veckan! Mycket trevligt att det finns lite såna aktiviteter, tycker jag.
I fredags åkte jag till Bea och hängde med hennes kattungar (och några andra kanske), sen gick vi till Värmlands. Dansade i kanske 30 minuter innan jag mötte upp Erik på centralstationen. Och i lördags hade vi en väldigt turistig dag, med bio och mat. 
 
Men nu: skriva debattartikel och läsa till seminariet imorgon, sen fika lite grann (det är ju ändå lillördag, fast man får fika varje dag såklart)! Kram hoppas ni har det bra <3


Kommentarer
fanny

du är ju vackrast herregud btw vad är det för läppstift??

Svar: du är vackrast!! Isadora nr 60 babe
Sandra Johansson

2016-10-26 @ 16:43:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com