can't wait to rev you up, faster than you can say ferrari

TÄNKER PÅ: 
Ifall jag har blivit sämre på att skriva tal. Höll ett idag och ett förrförra veckan, tyckte båda var rätt dåligt skrivna. Hittade ett tal från gymnasiet och tyckte det var så mycket bättre än de jag hållit nu på universitetet. Samtidigt är jag bättre på att framföra tal nu, hoppas det väger mer.
 
SER PÅ:
Är emellan serier just nu och vet inte vad jag skall titta på. Är på sista säsongen av Gilmore Girls nu (om en månad kommer de nya avsnitten) och ser lite på Alfie Deyes vloggar (mitt ultimata guilty pleasure).
 
LÄSER:
Tom Malmquists I varje ögonblick är vi fortfarande vid liv. Den är fin, men inte en favorit. Vill läsa en klassiker härnäst, fick ett ryck och köpte Brott och straff på Myrorna häromdagen, men vet inte om jag vågar ge mig på den.
PLANERAR:
Att åka till Gotland om ungefär två veckor.
 
HAR PÅ MIG:
Min bästa polotröja jag köpte på Åhléns förra året och bodde i hela vintern.
Haha, har så många bilder med den på mig. Måste köpa en till eller en liknande.
 
LYSSNAR PÅ:
JOANNEJOANNEJOANNE. Gaga släppte sitt nya album i fredags och jag har svårt att vara objektiv, men det är riktigt bra. I ARTPOP experimenterade hon lite med electro-soundet vilket inte alls är min grej, men Joanne är mer präglat av country och rock, blandat med pop. Spännande ju! Lyssna. 
 
 
ÄTER:
Drömmer om risgrynsgröt just nu? Så himla sugen, måste åka till Willys idag och köpa upp ett lager. Annars satsumas. Lagade broccolipaj förra veckan, men den är slut nu.
SER FRAM EMOT:
Att börja plugga litteraturvetenskap snart och julen, faktiskt. 
 
Listan är stulen och halvtaskigt översatt från Jennifer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com