4 photobooth där jag ser lite funky ut ;D samt cykeltagg

Här ska jag på party och tar en diskret bild, SKOJA, så himla tillgjord. What. Handen i håret, mmm det kliar eller va???
Här är från förra veckan när jag gjorde flätor och ville se om jag passade i det. Mitt hår är för kort, jag kan ej ha flätor! Insåg jag då.
Detta från i fredags när jag skulle möta kompisar vid Orvars klockan 20, och hade några värdefulla Photobooth-minuter till övers innan jag skulle gå. 
 
Ok life update. Jag har slutat gå, från och med idag är jag cyklist! Har ääääntligen skaffat cykel. Med tanke på att jag senast imorse ramlade på marken, IGEN, tredje gången på en månad, kanske det är bra att jag slutat gå överallt? Eller livsfarligt att jag börjat cykla. Förkortar i alla fall min resetid till skolan med mer än hälften. Så värt att få sova 20 minuter extra. Plus att jag slipper tjatet från andra Uppsalabor att jag måste skaffa en cykel. Jag köpte även två lås, så nu har jag tre. Ett STORT sen ett mellanstort och ett litet. Jag gör allt för att undvika att någon norpar mig på en cykel igen. Min förra cykel som blev snodd i Farsta över nyår, I will always remember you. Men min nya är finare faktiskt! Lovar att någon kommer ta sadeln nu bara för att jag är så pepp :)) Blev liksom så taggad efter cykelköpet att jag glömde att jag hade tvättid idag. Weeell. 
 
Annars? Vet inte. Jag har mycket plugg nu, med både tenta i grammatik och muntlig framställning i den andra kursen nästa vecka. Men det ska nog lösa sig, det brukar typ göra det. 
 
Nu ska jag äta satsumas, dricka te och se Modern Family.


Kommentarer
Nelly Kroné

Satsumas!! Också köpt hem massa <3<3<3

Svar: BÄSTA MED HÖSTEN <3 <3
Sandra Johansson

2016-10-04 @ 21:02:37
ynnaf

MEN DU ÄR DEN FINASTE JAG VET JAG BLIR JU LEDSEN :(

Svar: du är bebe
Sandra Johansson

2016-10-05 @ 15:52:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com