2,5 år, Ikealunchande och klubbar som stänger kl 1

Hej!
 
Trevligt ändå att jag har hållit denna blogg vid liv i över 2.5 år nu. Från trean på gymnasiet, till en tvåa i Djursholm, till en månad i Europa. Och nu har den fått följa med till Uppsala. 
 
Från och med den här veckan blir skolan lugnare. Vi har bara sex timmars schemalagd skoltid denna vecka, och hittills har vi ungefär haft det dubbla varje vecka. Så jag är ledig från skolan idag och imorgon, sen har jag inget plugg att göra heller. Jag kommer bli så rastlös tror jag. Men idag tänkte jag ockupera köket i några timmar när ingen ändå är hemma, och laga några matlådor. Sen ska jag träffa Karro i eftermiddag och kanske fika lite.
 
Grammatiktentan är i alla fall avklarad. Första gången jag gick igenom den från början till slut blev jag såå kaxig, "men guud det här var ju lätt, det här är lugnt." Sen gick jag igenom den en gång till och kaxigheten bara försvann, jag kände mig sjukt osäker på allt. Satt i en halvtimme med samma mening på fullständig satsanalys innan jag lämnade in och gick. Spännande att se om första eller andra Sandra har rätt. 
 
Efter tentan åkte klassen till Ikea och åt lunch (och pratade tyvärr om tentan, varför gör man alltid så?), sen kom jag hem, la mig på sängen och tupplurade ett tag. På kvällen cyklade jag iväg till en klasskompis för tentafest och vi tio drog vi till Värmlands och dansade till ett-tiden (älskar klubbar som bara har öppet till 1, mvh grandma). 
 
I lördags åkte jag till Stockholm. Jag och Erik åt tacos på La neta innan vi promenerade till Slussen och gick på Fotografiska. Då var Stockholm så här fint:
 
 
Ignorera byggarbetet längst ner bara :))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com