Tallrikar med ben och kidnappad falafel (obs långt inlägg)

Hej! 
 
Måndag, yes. Sista oktober, what? Jag har en skolfri dag idag, så passar på att bli av med mitt tvättberg och slappa lite. Tänkte sitta och skriva klart min debattartikel, men jag läse igenom den nu och insåg att jag var rätt nöjd. Den är liksom klar och klockan är bara 11. Sen sidorna vi ska läsa tills imorgon har jag redan läst på Södertörn. Samma bok, samma kapitel. Egentligen tror jag att jag kanske skulle kunna få hemtentan tillgodoräknad eftersom jag hade en hemtenta i analys i våras också, men orkar inte gå till studievägledaren och fixa det. Eller hur man nu gör. Jaja, jag ska i alla färska upp minnet och sen ta en promenad med Alva i eftermiddag. Lagom lugn måndag. 
 
Helgen då. I fredags åkte jag lite spontant till Täby och gick på Halloweenfest. Men eftersom det var spontant hade jag ingen utklädnad så jag smetade på lite läppstift. Skulle se ut som blod, såg mer ut som munsår. Well well. Jag tycker inte om när man ska klä ut sig och sånt. Vissa är så avancerade, men jag vill helst bara vara mig själv. Va. Va. Bara få va mig själv. (Typ)
Skickar snaps från the Täbyhoods + en sopplunch på Västgöta nation
 
Förra veckan köpte jag en tallrik och den var inget speciellt egentligen. En ganska ful för 15 kronor på Myrorna. Men den var perfekt! Den perfekta tallriken!! I fredags måste jag ha glömt den i korridorsköket och i lördags var den borta. Så jag förbannade mig själv och bestämde mig för att laga lunch. Tror ni inte att någon snott min falafel också? Herregud. Blir så trött på att jag måste låsa in varenda sak jag äger, annars kommer det vara snott nästa dag. Och att alla kan gå in och ut ur köket - alla 50 pers som bor här - och norpa vad de vill ur kyl och frys? Så frustrerande. Kontaktade hyresvärden för några veckor sen och föreslog att man skulle sätta lås till köken så att man bara har tillgång till sitt tilldelade kök och dom ba "jaa!! Tack för förslaget :D :D", sen hände ingenting :D
 
Det här inlägget blir så långt nu, men jag fortsätter. För idag bestämde jag mig för att leta efter min älskade tallrik i de andra köken. Och det stora köket - O-M-G. DET GÅR INTE ATT VARA DÄR INNE. Mitt kök är bäst och renast, det har jag nog sagt. Det stora köket är förjävligt, förra veckan såg jag hur två fastighetsskötare ställde sig utanför och diskuterade hur de skulle lösa problemet. Fastighetsskötarna ska alltså städa köket för att det inte går att vara där inne. Jag hade flyttat ASAP om jag hade haft det köket, inte ens ett skämt. Men jag gick in ändå, för tallrikens skull. Lyfte med fingerspetsarna på de äckliga tallrikarna i diskhon och gissa vad jag hittar? 
 
Min baby <3 
 
Imorgon kommer syrran!!!!

Lillelördagen

Hej! 
 
Vad skönt med en dag utan regn! Har varit lite jobbigt att cykla till skolan i regn, I must say. Vad gör ni då? Jag sitter och skriver på en debattartikel som skall få respons imorgon. Vill verkligen att den ska bli bra, känns som att jag inte riktigt gjort mitt absolut bästa under den här kursen. Främst för att vi i början hade den samtidigt som grammatiken och då la jag mest fokus på den och sen nu... jag vet inte riktigt. Men det är som tur var bara första utkastet vi ska lämna in imorgon, så behöver inte lägga ribban så högt. 
 
Annars då.. i måndags var jag och Emmy på skrivcafé och jag insåg hur längesen det var någon annan som fick läsa något jag skrivit. På Södertörn hörde det ju till det vanliga. Vi var faktiskt också på skrivverkstad på bibblan i förra veckan! Mycket trevligt att det finns lite såna aktiviteter, tycker jag.
I fredags åkte jag till Bea och hängde med hennes kattungar (och några andra kanske), sen gick vi till Värmlands. Dansade i kanske 30 minuter innan jag mötte upp Erik på centralstationen. Och i lördags hade vi en väldigt turistig dag, med bio och mat. 
 
Men nu: skriva debattartikel och läsa till seminariet imorgon, sen fika lite grann (det är ju ändå lillördag, fast man får fika varje dag såklart)! Kram hoppas ni har det bra <3

can't wait to rev you up, faster than you can say ferrari

TÄNKER PÅ: 
Ifall jag har blivit sämre på att skriva tal. Höll ett idag och ett förrförra veckan, tyckte båda var rätt dåligt skrivna. Hittade ett tal från gymnasiet och tyckte det var så mycket bättre än de jag hållit nu på universitetet. Samtidigt är jag bättre på att framföra tal nu, hoppas det väger mer.
 
SER PÅ:
Är emellan serier just nu och vet inte vad jag skall titta på. Är på sista säsongen av Gilmore Girls nu (om en månad kommer de nya avsnitten) och ser lite på Alfie Deyes vloggar (mitt ultimata guilty pleasure).
 
LÄSER:
Tom Malmquists I varje ögonblick är vi fortfarande vid liv. Den är fin, men inte en favorit. Vill läsa en klassiker härnäst, fick ett ryck och köpte Brott och straff på Myrorna häromdagen, men vet inte om jag vågar ge mig på den.
PLANERAR:
Att åka till Gotland om ungefär två veckor.
 
HAR PÅ MIG:
Min bästa polotröja jag köpte på Åhléns förra året och bodde i hela vintern.
Haha, har så många bilder med den på mig. Måste köpa en till eller en liknande.
 
LYSSNAR PÅ:
JOANNEJOANNEJOANNE. Gaga släppte sitt nya album i fredags och jag har svårt att vara objektiv, men det är riktigt bra. I ARTPOP experimenterade hon lite med electro-soundet vilket inte alls är min grej, men Joanne är mer präglat av country och rock, blandat med pop. Spännande ju! Lyssna. 
 
 
ÄTER:
Drömmer om risgrynsgröt just nu? Så himla sugen, måste åka till Willys idag och köpa upp ett lager. Annars satsumas. Lagade broccolipaj förra veckan, men den är slut nu.
SER FRAM EMOT:
Att börja plugga litteraturvetenskap snart och julen, faktiskt. 
 
Listan är stulen och halvtaskigt översatt från Jennifer
RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com