Torsdag då

Hej!

Nu är snön 99% borta här i Uppsala, tänk om det varit den här och inte förra veckan jag skulle åkt till Gotland. Hade ju gått magnifikt. 
 
Men men, jag har haft det bra i Uppsala ändå! Denna vecka har jag försökt bolla tre kurser på en gång: fortsättit med hemtentan som skall lämnas in imorgon och läst/letat kurslitteratur till kurserna som började igår. Fick utöver den kurslitteraturen som jag förväntat mig en lista på över 20 barn och ungdomsböcker som måste hittas och införskaffas. Lite rörigt i hjärnan. 
 
Angående läsningen så ville jag ju läsa en bok per månad i år och gissa hur många jag hittills har läst? 17 stycken! Alltså har jag klarat det med bravur och det har varit så kul. Aldrig läst/skrivit så mycket som i år tror jag. I december kommer jag nog inte att läsa fler böcker än kurslitteraturen, eftersom det ingår så många skönlitterära där. Ändå härligt när ens hobby blir ens plugg. Låt det alltid vara så, snälla. 
 
Har inga bilder, så här får ni en när jag dricker vatten :))
 
Nu ska jag kämpa med plugget ett tag, sen dra mig till skolan för ett möte med en lärare och sen ikväll vankas (hatar ordet vankas!! sämsta) utgång (speciellt i samband med utgång) för att fira hemtentainlämning. Även fast jag inte lämnat in någon hemtenta. Jaja.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com