Hälp

Saker jag har på mitt bord: Orkidé, böcker och mitt minikök bestående av en skärbräda, micro och kaffebryggare.
 
Nej hörrni, jag drunknar i plugg just nu. Blir stressad av att gå på seminarier för att det tar från min pluggtid, trots att det bland annat är seminarierna som jag pluggar till. Ingen logik. Hinner inte med allt även fast jag sitter hela dagarna. Hela helgen. Oj vad Sandra gnäller. Men men. My blog my feelings!!!! Njaaa, känner mig inte så bloggsugen just nu. Känner mest att jag har bestigit ett berg varje kväll när jag ska gå och lägga mig. 
 
Ha det bra, så ska jag visa bilder och sånt en annan dag :D

Torsdag då

Hej!

Nu är snön 99% borta här i Uppsala, tänk om det varit den här och inte förra veckan jag skulle åkt till Gotland. Hade ju gått magnifikt. 
 
Men men, jag har haft det bra i Uppsala ändå! Denna vecka har jag försökt bolla tre kurser på en gång: fortsättit med hemtentan som skall lämnas in imorgon och läst/letat kurslitteratur till kurserna som började igår. Fick utöver den kurslitteraturen som jag förväntat mig en lista på över 20 barn och ungdomsböcker som måste hittas och införskaffas. Lite rörigt i hjärnan. 
 
Angående läsningen så ville jag ju läsa en bok per månad i år och gissa hur många jag hittills har läst? 17 stycken! Alltså har jag klarat det med bravur och det har varit så kul. Aldrig läst/skrivit så mycket som i år tror jag. I december kommer jag nog inte att läsa fler böcker än kurslitteraturen, eftersom det ingår så många skönlitterära där. Ändå härligt när ens hobby blir ens plugg. Låt det alltid vara så, snälla. 
 
Har inga bilder, så här får ni en när jag dricker vatten :))
 
Nu ska jag kämpa med plugget ett tag, sen dra mig till skolan för ett möte med en lärare och sen ikväll vankas (hatar ordet vankas!! sämsta) utgång (speciellt i samband med utgång) för att fira hemtentainlämning. Även fast jag inte lämnat in någon hemtenta. Jaja.

Snö-battle

Hej!
 
Visst var onsdagen en dålig dag på mer än ett sätt? Vaknar upp, kollar DN och fattar ingenting. Trump? Vinner? Valet? HUR? Chockad begav jag mig till Carolina Rediviva (till fots såklart, cykeln är fortfarande paj) och skrev hemtentan med ett gäng klasskompisar. Mamma ringer och säger att det är snökaos i Stockholm och chanserna för att jag ska kunna ta mig till Nynäs med sommardäck är minimala, mikroskopiska. Samtidigt kommer ett samtal, hej din bil står parkerad på min privata parkering. Aouch. Jag beger mig till Stockholm där bilen står för att kolla läget. Ger upp om min Gotlandsresa och tar mig an nästa problem: att parkeringsägaren vill att min bil ska vara borta till kvällen. Jag ba, easypeasy! Det kan jag fixa. Det är bara att backa ut och ställa den någon annanstans.
 
Hahaha! Nej! För det har liksom kommit oändliga mängder snö på min bil som stått på samma parkering i tre dagar. Där börjar en fem timmar lång kamp mot snön. Jag och Erik skottar och skottar, medan det bara snöar och snöar. Vi lyckas backa ut bilen kanske fem meter från parkeringen innan vi helt och hållet kör fast. Vi ringer den riktiga parkeringsägaren som säger att det är okej att stå där en natt till. Men då får vi inte tillbaka bilen. Ett av däcken har helt begravts i grus. Vi får ta hjälp av Eriks granne, och till slut får vi tillbaka bilen. Var helt utmattad sen. Och i torsdags kommer mina hjältar mamma och Magnus med mina vinterdäck från Gotland. Med vinterdäcken gick det betydligt lättare såklart. Om ni undrar hur det såg ut kan jag på ett ungefär visa med screenshots från Gilmore Girls:
 
När jag kom till Stockholm och insåg att det hade snöat ganska mycket.
När vi skottade!!!
När jag hade ett av mina femton sammanbrott och tog snön som en personlig attack.
 
RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com