spindlar i duschen och andra vardagsproblem

Hej! Med de här fem fingrarna vill jag säga hej, men också visa hur många pass jag har kvar på mitt jobb.
Med de här fingrarna vill jag visa hur många veckor jag har kvar på Kreativt Skrivande.
Det här ensamma fingret visar hur många dagar det är kvar tills jag måste skicka in 3 sidor av min essä som känns dåliga.
Och med den här näven kan jag slå dig.
Nää skoja, jag är snäll. Men ni vet väl att jag gymmat hela året så jag är ganska stark.
 
Alla underbara! Hoppas ni har haft en bra helg (vet inte vem jag skriver till när jag skriver ni men det känns bättre att låtsas som att jag pratar med någon) för det har jag! Känns bra att jag inte jobbat så mycket under helgerna den senaste tiden, det har ökat min livsstandard. Och mitt vindrickande.
 
Hade mitt första möte med en spindel i min nuvarande lägenhet häromdagen. Den kröp fram när jag stod i duschen och jag skrek, jag skrek så mycket hörrni, the real psycho experience. Härmed välkomnar jag (inte) tiden på året då man bör skaka alla handdukar som legat vikta i badrummet, alla sängkläder innan läggdags och alla kläder som hänger i garderoben. I alla fall är detta vad jag tänker att jag skall göra när jag krossat spindeln med Eucerinflaskan, men sen glömmer jag lika snabbt. TILLS NÄSTA KOMMER.
 
Det är fantastiskt konstigt hur detta var den första spindeln jag någonsin mött och mördat i denna lägenhet. I Djursholm, där vi bodde vägg i vägg med källaren, var det spindlar överallt, hela tiden. Och stora var de också. En gång när jag kom till jobbet och tog upp en nytvättad jobbtröja fick jag plötsligt syn på en spindel som kröp ur den. En Djursholm-spindel. Jag fick aldrig tag på den. Fick dåligt samvete för att jag planterat en mutant jättespindelart i stan. 
 
Men okok, nog om det. Det är en ny vecka och jag är väl redo. Nu skall jag skriva om författare och varumärke. Att tänka på: långa meningar. Lugnt tempo. Andas. Låt tankarna sväva.
 
Kram! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com