Sommar och bränd hårbotten

Hej och godmorgon!
 
Jag vet inte riktigt vad som har hänt den senaste veckan, förutom den lilla detaljen att det blivit frikkin sommar? Och det har varit långhelg. Bra väder + ledighet = bränd näsa och hårbotten. Så himla härligt. Och jag har köpt lite nya kläder, så svassar runt i klänning hela dagen. Årstiden det är lättast att klä på sig, dra på en klänning, sen gå.
 
Vilken Eurovision-feber det är förresten, jag menar sjungande övergångsställen? Blev så förvirrade när jag var inne i stan, tryckte på knappen att gå över gatan och så börjar stolpen sjunga Euphoria. Ser på Nyhetsmorgon och tydligen säger oddsen att det kommer gå bra för Frans. Jag kommer ihåg när Martin Stenmarck var med i Eurovision och hamnade nästan sist, dagen efter publicerade Aftonbladet ett handskrivet brev där han skrev att han var så ledsen Sverige, jag har svikit er. Runt där kände man, kom igen Sverige, nu tar vi det lite lugnt. Ok.
 
Nu skall jag gå till biblioteket och skriva essä, sen skriva om hur det går att skriva essä. Ikväll blir det jobb, jag har mindre än en månad kvar på mitt jobb och det känns som en liten vikt tas bort från bröstet när jag tänker på det.
 
Kram
 


Kommentarer
Nelly

Älskar detta inlägg!!

Svar: <3 <3
Sandra Johansson

2016-05-11 @ 16:33:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com