måndagspepp

Hej! 
 
Känner mig måndagspeppad idag! Kan vara för att jag har sovit ohyggligt många timmar inatt. Det har känts som att jag sovit mer än vad jag har varit vaken i helgen. Jag var ute lite för länge i fredags och sen lämnade jag inte sängen lördag eller söndag. På tal om den, så är det nog just sängen jag kommer sakna mest med den här lägenheten. Jag kan egentligen sova både på längden och bredden i den, snurra ett helt varv under natten om jag vill. Lyx. 
 
Men okej, hej måndag och sommarvärmen utanför fönstret. Jag kombinerar essäskrivande med tvättning nu på förmiddagen. Att få ihop en essä på 10 sidor känns inte så långt borta nu, har snart sex sidor text. Tycker synd om läraren som skall läsa den dock. I fredags var det textsamtal på de första tre sidorna och jag har fått en del tips om hur jag kan fortsätta, så det går bra. BRA BRA BRA (märks det att jag druckit tre koppar kaffe idag?)
 
Annars då? Jag vet inte riktigt. Jag verkar ha glömt det jag gjort den senaste veckan. Då var det förmodligen inget viktigt. Vi hörs en annan dag, nu är min tvätt klar.
 
Kram
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com