Tre saker från köksbordet

Hej! Jag har egentligen inte något speciellt att säga, men jag tror att solen och de små blommorna som växer i rabatten utanför gör något med ens kreativa sinne. I alla fall fotosinnet. Jag vill fota! Hela tiden helst! Men en dag som idag har jag inte haft något bra att fota. Vi kanske bara skall prata lite allmänt medan jag visar tråkiga bilder från bordet? Alright. 
Igår gjorde jag en pasta, kände på mig att den skulle bli bra så jag tog denna bild i förväg. Ifall det skulle bli så bra att någon ville ha recept och så. Men den blev otroligt smaklös. 
Jag är så trött just nu. Utmattad. Sprang några kilometer på gymmet och nu gör vaderna ont. Eller bara vänster vad. Vad? 
 
På tal om löpning, hur bekämpar man egentligen sitt onda psyke i sådana situationer? Jag kan gå till gymmet och tänka att jag skall springa fyra kilometer, men sen blir det bara tre. Jag vet ju att jag kan springa fyra, men något i hjärnan sätter stopp vid tre. Min lata lilla hjärna, en gång skall jag bekämpa dig. Även fast jag för att bekämpa dig skulle behöva dig. 
Finns det något ställe i lägenheten jag inte kan hålla prydligt och organiserat är det andra halvan av mitt köksbord. Hur jag än gör blir det så efter en dags pluggande. Eller vadå pluggande, det ligger fjärrkontrollar, sladdar och en lokaltidning där. Det blir alltså så oavsett om jag pluggar eller inte. Saker bara hamnar där. På riktigt alltså, det ligger en påsklämma på bordet. Varför? 
 
Och på tal om plugg, ansökningar till hösten skall vara inne om mindre än en månad. Det får mig att helt balla ur, vart vill jag bo, vad vill jag bli, vem vill jag bli, VEM ÄÄÄÄR JAAAAG? Och det är denna mycket existensiella kris som gör att jag bara vill visa tre bilder från mitt köksbord och prata om löpning och påsklämmor. Är det okej? Jag tycker vi har haft en trevlig stund i alla fall.
 
Godnatt!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com