söndagshejet

Eftersom det aldrig blev några fler tågluffsinlägg kör jag en Budapestbild som plåster på såren.
 
Hej! Söndag har blivit min bloggdag på senaste tiden, varför inte? Bra sätt att utvärdera och avsluta veckan som gått. Jag har i alla fall haft en bra, ganska odramatisk vecka. Har jobbat två dagar, i måndags och igår. Måndagar är just nu en perfekt dag för mig att jobba, så jag kommer göra det imorgon också. Igår var det löningslördagsbrunch och hetsigt och stressigt. Haha, kommer ihåg när jag var ledig för ett tag sedan och skulle ut och äta brunch och ba, "ja, men vi borde inte gå mellan 12-15 för då är det mycket folk. Sen är det i och för sig inte jättebra att gå efter 15 heller, för då kommer vi bli hatade av personalen som håller på att städa upp och varva ner efter ruschen." Ärligt, är inte jag en drömgäst? Eller okej, när jag åkte för att köpa sushi igår mellan sex och sju tiden var jag nog inte så drömmig för personalen. Shit, at least I try.
 
Idag har jag inte fått mycket gjort. Skjutit upp pluggandet och ätit choklad istället. Men nu, hörrni, har jag lagt lax i ugnen och hoppas jag kan få lite energi till att läsa Doktor Glas efter en najsig middag. Ta hand om er <3


Kommentarer
Anonym

Hej ville bara säga som helt anonym o okänd person (vi har aldrig någonsin träffats) att jag tycker det är synd att du inte gör nå fler tågluffsinlägg. Jag gillade dom, brukade läsa dom högt för mina gosedjurshundar. O dom skällde o var glada, vi saknar det. Men vill du inte ge oss den lilla ljusglimten så visst. Må gott, sov gott o ät gott.

Svar: <3 <3
Sandra Johansson

2016-01-31 @ 20:31:17
annamariaa

Vad tycker du om Dokor Glas? Har tänkt om den är läsvärd. Kram på dig <33

Svar: Absolut en läsvärd klassiker! Kram!
Sandra Johansson

2016-02-03 @ 13:16:00
URL: http://annamariaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com