Om nyårsmål och sånt

Hej! 2016 alltså. Jäklar vad fett!
 
I januari förra året skrev jag en liten lista med nyårslöften, eller nyårsmål för 2015. Mina löften blev nog skrivna när jag kände mig lite deppig över vintern, så som det brukar vara i början av året. Jag tänkte vi skulle ta en titt på hur det gick.
 
Klipp håret rejält
Ett av mina första nyårslöften var att klippa mig, och göra det ordentligt. Så här såg det ut i februari.
Och sen två decimeter kortare i mars.
I juni valde jag att klippa det igen och gick till en annan frisör. Men vi kom inte alls överens, så håret blev ganska konstigt. Tyckte om längden, men inte att det var så uppklippt. Men visst klarade jag mitt nyårslöfte ändå!
 
Läs en bok varje månad
Detta har jag inte riktigt fullföljt, men var på god väg. Jag läste ut 8 böcker under 2015: 
 
1. Not that kind of girl - Lena Dunham
2. Allt det där jag sa till dig var sant - Amanda Svensson
3. Gone Girl - Gillian Flynn
4. Expeditionen - Min kärlekshistoria - Bea Uusma
5. Meningen med hela skiten - Nina Åkestam
6. Jag saknar dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket - Gunnar Ardelius
7. Paper Towns - John Green
8. Vassa föremål - Gillian Flynn
Mellan bok nummer 3 och bok nummer 4 påbörjade jag kanske tre böcker utan att läsa ut dem för att jag inte lyckades fastna för någon. Jag ger mig godkänt på detta nyårslöfte ändå, för jag har läst mer än tidigare år. Och snart är jag klar med första boken för 2016!
 
Fota mer
 
Jag har fotat med min systemkamera ganska mycket, men mobilbilder suger jag verkligen på. Det kanske kan vara ett löfte för 2016, att fota mer i vardagen.
Städa upp mer, diska oftare
Jajamen! Mamma skulle bli stolt om hon visste hur mycket jag diskar <3
 
Träna någon gång
Älskar att jag försökte göra listan så uppnåbar som möjligt med "träna någon gång". Jag har väl tränat någon gång, men väääldigt lite. I och för sig, igår gick jag sammanlagt en mil på jobbet enligt min stegräknare. Så även fast jag inte aktivt går till ett gym varje vecka så rör jag mig väldigt mycket varje dag när jag jobbar. 
 
Gå en kurs i skrivande
Detta var jag superpepp på i början av året, men av någon anledning gjorde jag aldrig det. Men nästa vecka är min sista som heltidare på jobbet, sen börjar jag plugga en kurs på universitetet. Inte i skrivande direkt, men i ett ämne som jag tycker är väldigt intressant. Ibland måste man förstå att ett år inte alls är en lång tid och man kan inte hinna med hur mycket som helst. Så jag tar helt enkelt tag i förra årets nyårslöfte i år och det känns braaaa.

Nu längtar jag till klockan blir 22.30 och jag får ta helg! Kramisar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com