12-timmars pass och världsmetropolen Märsta

Hej!

 

Försöker desperat få ihop ett blogginlägg men internet segar sig. Får skriva texten i anteckningarna så länge. 

 

Lever ni i kylan? Mina fötter gör inte det. När jag köpte mina skor för eh ja, det var ett par år sedan, köpte jag med en ullsula som värmde men den har nog blivit lite nött efter två vintrar. Trippla strumpor eller att helt enkelt stanna hemma kanske är lösningen. 

 

I fredags jobbade jag min sista dag som heltidsanställd. Ställde upp på ett 12 timmars pass för att göra en sista insats för laget liksom. Nästa vecka börjar jag skolan! I mitt senaste inlägg om nyårslöften skrev jag att jag velat gå en skrivkurs förra året, men att det inte blivit av och att jag istället skulle gå en annan kurs i år. Men vet ni, saker kan ändras jäkligt fort och i torsdags blev det klart att jag fått en plats på Kreativt Skrivande på Södertörns högskola. Wow och en miljon utropstecken på det. Det skall bli oerhört spännande och läskigt och jag är så pepp. 

Idag har jag träffat Jennifer! Hon är i Uppsala över helgen så vi bestämde oss för att träffas någonstans mitt emellan. Det blev Märsta. Visste i förresten att Märsta har egna filter på Snapchat? Är det någon jäkla världsmetropol eller?

 Kommentarer
Linnea

Men åh vad roligt att du kom in på Södertörns! Grattis!! Min bror började också där nu i januari btw!!

Svar: Tack :D Åh vad spännande!
Sandra Johansson

2016-01-19 @ 13:55:56
URL: http://thelinneajson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com