söndagshejet

Eftersom det aldrig blev några fler tågluffsinlägg kör jag en Budapestbild som plåster på såren.
 
Hej! Söndag har blivit min bloggdag på senaste tiden, varför inte? Bra sätt att utvärdera och avsluta veckan som gått. Jag har i alla fall haft en bra, ganska odramatisk vecka. Har jobbat två dagar, i måndags och igår. Måndagar är just nu en perfekt dag för mig att jobba, så jag kommer göra det imorgon också. Igår var det löningslördagsbrunch och hetsigt och stressigt. Haha, kommer ihåg när jag var ledig för ett tag sedan och skulle ut och äta brunch och ba, "ja, men vi borde inte gå mellan 12-15 för då är det mycket folk. Sen är det i och för sig inte jättebra att gå efter 15 heller, för då kommer vi bli hatade av personalen som håller på att städa upp och varva ner efter ruschen." Ärligt, är inte jag en drömgäst? Eller okej, när jag åkte för att köpa sushi igår mellan sex och sju tiden var jag nog inte så drömmig för personalen. Shit, at least I try.
 
Idag har jag inte fått mycket gjort. Skjutit upp pluggandet och ätit choklad istället. Men nu, hörrni, har jag lagt lax i ugnen och hoppas jag kan få lite energi till att läsa Doktor Glas efter en najsig middag. Ta hand om er <3

Postkodslotteriet, pannkakor, prosa

Hej! Skulle vara jätteduktig denna vecka och ta två bilder varje dag, men det gick ju åt helvete. Här är jag i alla fall i måndags morgon. Hade tv:n på i bakgrunden och när jag skulle ta den andra bilden kom Postkodslotteriets reklam på. Blä, så jäkla blödig är den, var tvungen att kolla :/  Kolla naglarna förresten. Så kan de se ut när man inte jobbar resaturang fem dagar i veckan. Gött.
Och sedan, de enda andra blderna jag tog: mat! När tar jag matiblder? Svar aldrig! Eller nu då. Auberginelasagne med maaaasssaaa (massa) pesto och pannkakor med majs. Najs. 
 
Vad jag gjort förutom att äta och ta bilder på mig själv denna vecka: läst om bland annat bruksprosa och gått på seminarier, sett 6.5 avsnitt av Making a Murderer och sagt "nää" "NÄÄ?" "vad fan??" högt för mig själv flera gånger, druckit fett mkt te, samlat på mig 17 jobbtimmar under helgen, slickat creme cheesen av mina mackor på jobbet eftersom det är det enda jag saknar med att jobba, bakat kladdkaka och fått rosor. 
 
Nu signar jag ut för jag är trött
gnite

12-timmars pass och världsmetropolen Märsta

Hej!

 

Försöker desperat få ihop ett blogginlägg men internet segar sig. Får skriva texten i anteckningarna så länge. 

 

Lever ni i kylan? Mina fötter gör inte det. När jag köpte mina skor för eh ja, det var ett par år sedan, köpte jag med en ullsula som värmde men den har nog blivit lite nött efter två vintrar. Trippla strumpor eller att helt enkelt stanna hemma kanske är lösningen. 

 

I fredags jobbade jag min sista dag som heltidsanställd. Ställde upp på ett 12 timmars pass för att göra en sista insats för laget liksom. Nästa vecka börjar jag skolan! I mitt senaste inlägg om nyårslöften skrev jag att jag velat gå en skrivkurs förra året, men att det inte blivit av och att jag istället skulle gå en annan kurs i år. Men vet ni, saker kan ändras jäkligt fort och i torsdags blev det klart att jag fått en plats på Kreativt Skrivande på Södertörns högskola. Wow och en miljon utropstecken på det. Det skall bli oerhört spännande och läskigt och jag är så pepp. 

Idag har jag träffat Jennifer! Hon är i Uppsala över helgen så vi bestämde oss för att träffas någonstans mitt emellan. Det blev Märsta. Visste i förresten att Märsta har egna filter på Snapchat? Är det någon jäkla världsmetropol eller?

 

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com