papperskassjävlar

Hej från en sömnfärdig Sandypandy (har tydligen gett mig själv ett smeknamn nu) (ingen annan tar ju tag i det). Det är söndag, jag sitter vid mitt matbord med tända ljus (borde nog släcka dem eftersom jag har en miljon papper på samma bord) och jag har en härligt utmattad känsla i kroppen. Sov länge, pannkakor till frukost och jag hade choklad kvar från igår. Livet leker hörrni. Nu skall ni få lite bilder från min vecka.
Haha, ja det här var ju två bilder i alla fall. I fredags skulle jag vara i skolan klockan 8 och vi har bara haft eftermiddagsseminarier hittills så jag var trött. Första bilden, känner ni inte hur jag liksom välkomnar er till mitt bord? Hej på er. Godmorgon. Sätt er här, ta en kopp kaffe. Andra bilden, visst blir ni avis på min muminmugg? Fick i julklapp, den har verkligen perfekt storlek enligt mig. Vill ha fler. 

Sen efter mitt seminarium gick jag och tränade eller nej det gjorde jag inte, jag bara tänkte att jag skulle göra det. Jag låg på soffan resten av dagen istället. På kvällen åt jag fett god mat mmmm och drack öl ja det gjorde jag. 
Två bilder från tidigare i veckan. Den första för att beskriva livets lycka och den andra livets misär. Fanny tog körkort i tisdags! Jag och mamma satt hela förmiddagen och ba, "tror du hon kör upp idag? Hon har ju inte varit online på Facebook sedan klockan 7?" Sen kom bruden med bilen, bäst <3
 
I onsdags var jag och handlade mat. Exempel på saker jag köpte: Två kilo apelsiner, ett kilo kyckling, toalettpapper, bananer, mjölk. Exempel på saker som låg på asfalten fem minuter senare: två kilo apelsiner, ett kilo kyckling, toalettpapper, bananer, mjölk. Jag trodde jag var smart som tog en papperskasse och det var jag nog, men jag skulle tydligen tagit två. Veckans ros får killen som gav mig en av sina plastpåsar och sa att exakt samma sak hände honom förra veckan. Vet ej vad jag skulle gjort utan den påsen faktiskt. 
 
Nä hörrni, man kanske skall ge upp och gå och lägga sig? Har ju varit vaken i nio timmar nu, vad mer kan dem begära av mig? Vem dem är? The lunatics who voted for me!!! Va, droppade en Gilmore-quote tydligen. Oklart.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com