några bilder + gilmore girls

Hej!
En drinkilura från när mamma, Mange, mormor och morfar (=alliterationsfamiljen?) var här för två veckor sen. 
En till drinkilura men också en middag och en söt Nelly :D Detta var också för två veckor sen, hmm dålig bloggare verkligen. 
Men det här är i alla fall lite närmare i tiden! Bakade lussebullar i lördags. Dom blev inte så vackra, men rätt så goda. Och sen en snap från igår, ska faktiskt spendera resten av kvällen på samma sätt. Jobbigt när man har tusen böcker och läsa så är en av dom Shoolen på 400 sidor.
 
Saker som känns bra: nästa vecka är den sista innan juluppehåll. Har en del plugg kvar att beta av innan dess, men det är en jäkligt bra motivation att keep in mind varje morgon jag cyklar upp för backen till Engelska Parken nu. Nä men Shoolen nu då.
 
Ah just det, tänkte jag skulle nämna Gilmore Girls en snabbis också, eftersom det är min favvoserie och jag såg klart den nya säsongen på några dagar. En helg rättare sagt. Här kommer några tankar MED SPOILERS.
 
- Älskar att få vara tillbaka i Stars Hollow igen. Det har ju faktiskt gått 9 år och känns surrealistiskt med nytt material i samma gamla miljöer.
- Dock känner jag ibland att Alexis Bledel (Rory) är sjukt stel ibland. Hon är en ganska dålig skådis, men har alltid känts rätt i Rory-rollen. Men nu?
- Tycker Paris äger alla scener hon är med i, vill att hon skall vara med i varje avsnitt. 
- Jess är så snygg :'( varför fick han inte vara med mer :( Och att droppa den där hinten i slutet :(
- Tycker dom hyllar Edward Herrmann så himla fint. Det känns rätt att dom börjar serien 4 månader efter han har dött dock, och sedan har minnesblickar från begravningen. Annars hade det blivit för sentimentalt. 
- Älskar Emilys utveckling och hennes story line! Och i slutet när hon sitter där i Nantucket med ett glas vin = så fint
- Musikalen?! Hahahahaha vad fan var det. Vems idé var den. Vem ska jag döda. Nej men seriöst, så utdragen och TRÅKIG.
- Bröllopet till Reflecting Lights <3<3<3
- Och slutet. Första reaktionen: VA???? HUR KAN DOM GÖRA SÅ HÄR MOT MIG??? Men sen när jag har läst lite analyser (lol) har jag verkligen börjat digga det. Circle of life-grejen. 
 
Aja hejdå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com