undantaget och en ledsen paj

Hej!

När blev det höst? Varför. Kan någon förklara. Jobbade min sista dag för sommaren igår och har sett fram emot lite läsande på en picnickfilt i solen de här sista veckorna innan skolan börjar. Men men, får helt enkelt ligga inne på soffan och göra det istället. Går väl också an. På tal om läsande har mitt läsande verkligen gått ner under sommaren. Det finns väl flera orsaker till det: jag har jobbat heltid och kört mycket bil. I Stockholm har det blivit en vana att läsa på tunnelbanan, men det är inte så bra att läsa när man kör bil. Så jag är väl undantaget som bekräftar regeln - när folk har semester läser dem mer och jag har aldrig semester. Förutom nu då (kallas också arbetslöshet, men semester låter bättre).
 
Nästa vecka på blir min sista Gotlandsvecka för den här gången. Sen flyttar jag in i ett litet rum i en studentkorridor i Uppsala. Jag är så taggad på att påbörja min utbildning! Hoppas det blir så bra som jag vill (såklart det blir, extra bra blir det om mina korridorsgrannar är ordningsamma och renliga i köket). 
 
Just nu är jag i sommarstugan, det blåser som fasen här. Men vi har jättemycket godis och jag har bakat en äppelpaj som ser jätteledsen ut, men som kanske blir god med lite vaniljsås. Trevlig helg ma loves.
För lite över ett år sen hängde jag här med Fanny och pappa. <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com