Bildcollage: Sol & bok, toa & glitter

Hej! Long time no seeeezz. Bäst att jag påbörjar detta inlägg innan jag tappar intresset. Igen och igen. 
 
Vad har hänt sedan sist? Jag flyttade in i mitt Uppsala-rum för en vecka sedan. Först när jag och pappa bar in alla lådor och bara ställde in allt i rummet kände jag nej. Detta kommer aldrig att gåååå! Inget får plats! Inte ens jag! Men efter lite Ikeashoppande och undanstuvande började det likna något. 
 
Sedan inflytten har jag hängt några dagar i Stockholm. Min plan var att ta långa promenader, lyssna igen lite av sommarens poddar och njuta av att sommaren kommit tillbaka (lite i alla fall) men istället låg jag på soffan med förkylning och såg ohälsosamma mängder Gilmore Girls. 
 
De senaste tre dagarna har det dock varit inspark i Uppsala! Jag har gått så många steg i min nya stad, träffat så många människor, sjungit oändligt med ramsor och haft så himla kul. Men än är inte insparken slut, utan den fortsätter i två veckor till. Jesus Amalia, kommer aldrig klara mig igenom hela känner jag nu. Idag har det i alla fall varit ledigt för att varva ner inför imorgon. Skolstart! Har nästan glömt bort den mitt i allt annat. Spännande ska det bli. 
 
Kjamkjam
Sol & bok, toa & glitter
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com