Bildcollage: Sol & bok, toa & glitter

Hej! Long time no seeeezz. Bäst att jag påbörjar detta inlägg innan jag tappar intresset. Igen och igen. 
 
Vad har hänt sedan sist? Jag flyttade in i mitt Uppsala-rum för en vecka sedan. Först när jag och pappa bar in alla lådor och bara ställde in allt i rummet kände jag nej. Detta kommer aldrig att gåååå! Inget får plats! Inte ens jag! Men efter lite Ikeashoppande och undanstuvande började det likna något. 
 
Sedan inflytten har jag hängt några dagar i Stockholm. Min plan var att ta långa promenader, lyssna igen lite av sommarens poddar och njuta av att sommaren kommit tillbaka (lite i alla fall) men istället låg jag på soffan med förkylning och såg ohälsosamma mängder Gilmore Girls. 
 
De senaste tre dagarna har det dock varit inspark i Uppsala! Jag har gått så många steg i min nya stad, träffat så många människor, sjungit oändligt med ramsor och haft så himla kul. Men än är inte insparken slut, utan den fortsätter i två veckor till. Jesus Amalia, kommer aldrig klara mig igenom hela känner jag nu. Idag har det i alla fall varit ledigt för att varva ner inför imorgon. Skolstart! Har nästan glömt bort den mitt i allt annat. Spännande ska det bli. 
 
Kjamkjam
Sol & bok, toa & glitter
 
 

undantaget och en ledsen paj

Hej!

När blev det höst? Varför. Kan någon förklara. Jobbade min sista dag för sommaren igår och har sett fram emot lite läsande på en picnickfilt i solen de här sista veckorna innan skolan börjar. Men men, får helt enkelt ligga inne på soffan och göra det istället. Går väl också an. På tal om läsande har mitt läsande verkligen gått ner under sommaren. Det finns väl flera orsaker till det: jag har jobbat heltid och kört mycket bil. I Stockholm har det blivit en vana att läsa på tunnelbanan, men det är inte så bra att läsa när man kör bil. Så jag är väl undantaget som bekräftar regeln - när folk har semester läser dem mer och jag har aldrig semester. Förutom nu då (kallas också arbetslöshet, men semester låter bättre).
 
Nästa vecka på blir min sista Gotlandsvecka för den här gången. Sen flyttar jag in i ett litet rum i en studentkorridor i Uppsala. Jag är så taggad på att påbörja min utbildning! Hoppas det blir så bra som jag vill (såklart det blir, extra bra blir det om mina korridorsgrannar är ordningsamma och renliga i köket). 
 
Just nu är jag i sommarstugan, det blåser som fasen här. Men vi har jättemycket godis och jag har bakat en äppelpaj som ser jätteledsen ut, men som kanske blir god med lite vaniljsås. Trevlig helg ma loves.
För lite över ett år sen hängde jag här med Fanny och pappa. <3

okok

Hej!!!

Ok. Livet. Vad gör man. Visst ser jag lite brun ut på denna bild? Solkysst liksom. Mitt favvoord förresten SOLKYSST.
 
Nu har jag en vecka kvar på mitt sommarjobb. Vad hände? Hur kunde sex veckor springa förbi så snabbt? Det borde vara olagligt. I alla fall, jag varvar just nu jobb med bostadssökande TJUGOFYRASJU ska ni veta. Det skulle ju vara en fördel att ha någonstans att bo när skolan drar igång i höst. Lite stressad blir man, en lägenhet kan ju ligga på Blocket i tio minuter och sedan vara uthyrd. Plus att jag är lite kinkig. Nää inte den. Haha, som att man kan vara kinkig när man max har 60 dagar i bostadkön.
 
Men, det löser sig. 
Kram!
RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com