Klagokvarten

Hej! 
 
Nej, hörrni. Det är inte okej att jag sitter och skriver blogg istället för hemtenta. Inte okej någonstans. Men fem minuter bara. Bara fem minuter.
 
Vi börjar med klagokvarten:
Neeej usch, har världens tråkigaste vecka. Bara massa hemtentaskrivande och sena jobbkvällar. Angående hemtentan tror jag det går bra, men är rädd för att jag tror jag kan vissa saker och drar till med vissa begrepp, typ "detta är en stilbrytning" och sen är det ett stilbrott. Eller så är det ingenting. Och sen angående sena jobbkvällar, vi börjar ha öppet senare från och med idag. Torsdag, fredag och lördag jobbar jag till 00.30 och jag hoppas som fan att det kommer vara lugna kvällar så vi kan komma därifrån kvickt. 
 
Vi fortsätter med sånt som är bra:
Hmm... har ätit jättemånga dammsugare. 
 
Sen nåt som du ser fram emot:
Ny delkurs nästa vecka, varmare temperaturer, maj, sommaren.
 
Okej, två bilder innan jag måste dra. 
Bild 1: Lyssnar på Gilmore Guys podcast, haha. Så himla mysig pod om Gilmore Girls, idag publicerade de ett avsnitt med Milo Ventimiglia och eftersom jag är #teamjess för alltid, var jag tvungen att lyssna. Blev så besviken när han sa att han var Team Dean dock, vem är ens Team Dean? 
Bild 2: Maten jag gjorde igår som blev så god. Ibland när jag slänger ihop allt jag har i kylen blir det inte bra, ibland blir det mycket bra. 
 
Hejhejdå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com