I'm intellektuell nu

Hej! Jag sitter i bibblan och skriver detta, pausar lite i mitt stilanalyserande. Är det inte intressant att man kan läsa en text och sedan när man skall göra en uppgift eller liknande efter man läst, blir det som att man kopierar stilen? Eller är det bara jag? Alltså, att man hamnar i ett speciellt mode och börjar omedvetet kopiera författaren. Texten jag skriver om har en del svåra ord och förmodligen inriktad till någon som är lite mer intellektuell (SER NI ELLER? Haha intellektuell, va?) än jag vilket gör att jag också höjer min stilnivå och försöker vara något jag inte är. Konstigt det där. 

Anyways! Hoppas ni har haft en bra vecka, en bra helg och att ni är pigga och glada i dag (ni behöver inte kryssa av något av dessa, men jag hoppas ni kan det, because I care). Jag hade en bra förra vecka, kände mig effektiv och på G. Igår hade jag en ledig dag (ja!! på helgen <3) och då åt jag hotellfrukost (ja!!) och promenerade sedan runt Kungsholmen i solen (ja! som alla andra), det var härligt. 
 
Och nu sitter jag som sagt i biblioteket, klockan är 11 och magen börjar kurra så skall nog dra hem för lunch strax. Vaknade pigg vid 7, efter lite för lite sömn bör dock tilläggas, så har redan varit på gymmet och farit runtrunt. I kväll blir det jobb, hoppas på en lugn kväll så vi kan göra en effektiv stänging och kanske gå hem lite tidigare. Nej varför skrev jag det, kommer säkert bli kaos bara för jag jinxa det.
 
Obs! Har tydligen satt på mig tröjan bakochfram, hej måndag! :))))
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com