aprilskämtets faror

Något stel bild, men kolla min nya mugg! Sååå fiiiin.
 
Hej!

Glad första april. Herregud. Att det är april? Förlåt för tantvarning, men huuuur kan det redan vara april? Jag har rätt bra koll på januari och februari, vad jag gjorde och så. Men mars bara POFF, fattar ingenting. 
 
Jag har inte lurat någon idag. Lite tråkigt. Jag skall ta första bästa chansen jag får nu resten av dagen till att lura någon. Det kan dock vara knepigt med aprilskämt ibland. För några år sedan väckte min pappa mig och sa, "Sandra! Sandra! Grannens hus har brunnit ner!" och jag sprang upp, eller rättare sagt sprang jag ner för trapporna, för att kolla ut genom fönstret mot grannen. Huset stod kvar, såklart. Ganska oskyldigt skämt, dock tror jag kanske att det satte vissa spår i huvudet. För kanske fem-sju år senare, när mamma väckte mig mitt i natten och sa "Sandra! Sandra! Grannens hus brinner!" tänkte jag vända mig och somna om. Men den gången var det inte ett skämt. 
 
Fast nej nej, nu låter det som att jag ville skriva detta inlägg för att varna över aprilskämtets faror, det var inte så jag menade. Jag har ej tagit någon skada över min fars skämt om grannens hus, jag lovar. 
 
Trevlig helg favvs


Kommentarer
Jeanette

Jag känner likadant! Hur fort går inte det här året?

2016-04-05 @ 08:56:58
URL: http://jeanetteseflin.com/blog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com