29

Igår fyllde Lady Gaga år! Gaga, min förebild och idol, kvinnan vars påverkan på mitt liv är upphovet till tatueringen på min rygg bland annat. Detta måste såklart firas på bloggen med lite Gaga-pepp. 
Med eller utan kläder.
 
http://heythatsawkward.tumblr.com/post/114864683326
 
Sedan avslutar vi med hennes egna ord om att bli 29: 
  • "Thank you 28, every year I get a little tougher. A little stronger. Even if at first I feel weary, or weaker. Beautiful life always challenges us to see that we’ve only begun to scratch the surface of who we are. I’m just getting started. I gotta a whole lotta fight left in me. Bring it 29 I got my 💄 ready. 👄"
 

Swingin' och ingefära

Så här svängde jag runt på AW i söndags. Fast alltså 'svängde'? Varför känns det som jag åldras hundra år bara av att öppna bloggen. Skulle aldrig säga att jag svängde runt annars. IRL alltså. BRB. G2G. Nu är jag ung igen.

Hej! 
 
Efter några dagar av soffliggande och förkylning, känner jag mig som människa igen. Kanske för att jag kurerat mig med både glass och ingefära och sett ungefär en säsong av Modern Famliy. Fem säsonger på Netflix och jag tror att jag plöjt igenom dem lite för snabbt för att vara socialt acceptabelt. Vet inte ens vad jag skall göra om 14 avsnitt när serien är slut. På riktigt. 
 
Jag skall jobba denna lönelördag. Tar några djupa andetag förbereder mig för stressen. 

Indiens dotter

Ett tips: se dokumentären om den brutala våldtäkten och mordet på 23-årige Jyoti Singh, Indiens Dotter, på SvtPlay. Med intervjuer från både föräldrar och en av förövrarna blir den otroligt stark och upprörande. Så himla hemskt.
 
Annars ligger jag hemma med förkylning och mår kasst. 
RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com