Hej!
 
Jag har haft Sandra på besök hos mig i några dagar. Vi ses inte så ofta som vi vill eftersom hon är bosatt i Motala sedan sju år tillbaka. Men det är lättare att ta ett tåg på två timmar än tåg+buss+båt på jag vet inte hur många timmar, så i tisdags kom hon till Stockholm. Vi har hängt på ett regnigt, men fint Gröna Lund, dansat och shoppat. 
 
Och nu är jag trött. Det blir så när man går upp samma tid som man gick och la sig dagen där innan. Men nu har jag bara två jobbdagar och två tidiga morgnar tills jag är ledig.
 
mvh,
krigar vidare

Gotland ->Stockholm

Hej!
 
Är tillbaka i Stockholm nu. Varför jag tycker det är jobbigt är för att jag har saker jag måste göra - personer jag måste prata med och räkningar att betala. Är så himla glad att jag fick två hela veckor på Gotland i sommar i alla fall. Det känns som att vi är vänner nu. Det var längesen jag var hemma och inte kände en enda längtan till att vara någon annanstans. 
 
Ändå känns det inte allt för jobbigt att vara tillbaka i huvudstaden. Sommarvädret levererar inte bättre än regn, åska och grå himmel vart än i Sverige man är, så då kan jag lika gärna vara här. Men jag saknar min familj och mina vänner, det gör jag alltid. Tror dock inte det tar så lång tid innan vi träffas igen.
 
Nu skall jag sluta rada upp argument för och emot att vara tillbaka i Stockholm eftersom jag ändå aldrig kan bestämma mig. En del av mitt hjärta här, en del där. Det kommer ordnar sig en dag.
 
Vad som dock inte kommer ordna sig automatiskt är högen tvätt efter två veckor i en resväska, så vi hörs senare!
RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com