På sistone

 
Lyktan utanför dörren har lyst på ett obeskrivligt magiskt sätt den senaste veckan. 
Och vi har haft ett riktigt ~afternoon tea~ med brownie, scones, rosa lemonad och Kränkuté.
Samt lemon curd. Aka det lyxigaste som någonsin bott i vårt kylskåp.

Aura would like you to know that she's having a very, very hard time

Såg Tiny Furniture häromdagen (eftersom jag är kär i Lena Dunham, duh. Måste se allt hon har gjort, typ.) Filmen, som hon både regisserat och skrivit, kom ut år 2010 - alltså ett par år innan Girls.
Det märks att inte ett stort bolag som HBO har lagt sina fingrar på den eftersom den är mer avsminkad. Det är en stillsam film om Aura som precis tagit examen från college och som kommer hem till sin lilla hemstad över sommaren. Hon möter gamla vänner och träffar nya. Det händer inte så mycket, men manuset och karaktärerna är bra. Jag jämför såklart hela rullen med Girls, det går liksom inte att göra något annat när flera skådespelare är dem samma och många miljöer känns tagna därifrån. Men Tiny Furniture är ändå mer påklädd (bokstavligen) och harmlös än Girls. Och tyvärr så resulterar det i att det nästan blir lite tråkigt. 

jaså, det är måndag

Men handen strykande varmt mot armen, en riktig mormor med sitt barnbarn-bild.
 
Jag ligger i sängen med blött och nytvättat hår och skall snart stänga ner skärmen fast jag precis öppnat den. Det blir uppstigning vid fem imorgon så jag skall försöka få några timmars sömn. Att få sluta innan 14 imorgon känns som en dröm, då det ännu är ljust och mycket dag kvar.
 
Kramar
RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com