Fickparkering och hårdrocksfest

 
Hej från mig och min halvätna och torra lussebulle. Hemköps reklamblad: "NYBAKTA LUSSEBULLAR FÖR 5KR HELA VECKAN". Nästa gång skall jag gå till Pressbyrån för dom kör inte NYBAKTA dom kör NUBAKTA. Hemköp, kom igen. Det är 2015.
 
Sedan vi hördes sist har jag:
 
- Köpt en bil som skall lämnas över till lillasyrran när jag åker hem över julen.
- Flyttat på nyss nämnda bil tre gånger eftersom jag parkerar på vägen och där man får inte stå överallt varje dag minsann. En gång fick jag flytta den när jag kom hem från jobbet 23.30 och fick dessutom fickparkera. Ay mi madre, the things you do för din lillasyrra. Och allt jag får tillbaka är dessa ord: "Längtar tills du kommer hem!! För då får jag bilen!!!" Happ. Är älskad.
- Jag har varit på AW en fredag,
- För att upp och jobba för få timmar senare en brunchlördag,
- Och varit utslagen en lördagkväll men inte kunnat sova på natten eftersom grannen haft hårdrocksfest (ni vet sån där rock där det är TRUMMORGITARRBASFLERINSTRUMENT konstant och där de inte sjunger utan SKRIKER) och uppenbarligen inte förstår att 1, inte alla är lediga och ute hela natten på helgen och att 2, bor man i ett lägenhetshus bor man inte för sig själv, ute i skogen, med 1 km till grannen. Nu har jag dock fått reda på att det finns en störningsjour. Passa er, en trött Sandra är en farlig en (så farlig att det enda hon gjorde vid detta tillfälle var att banka på betongväggen lite och sen gråta).
 
Puss! Kram! Snart är det jul banne mig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com