Jul & Kärsö

Heej!
Förra veckan tog jag lite julledigt och åkte till Gotland. Skulle köra hem Fannys bil till ön, tror ni den startade mindre än 24 timmar innan jag skulle dra mot Nynäshamn? Neeej, varför skulle den. Batteriet var dött. Men det löste sig med lite startkablar. Fick offra min tvättid för bilstrulet dock. Det var nog karma för att jag söndagen innan struntade jag i min tvättid och sov istället.
Igår hade jag en ledig dag och då var jag på utflykt till Kärsö, en fem kilometers promenad blev det där. Älskar att det är så lagom med snö just nu. 
 
Nu skall jag börja förbereda mig för att åka till jobbet om en timme. Aahhhh är så trött på att jobba kväll. Det blir jobb på nyårsafton med, men det känns okej eftersom jag var ledig förra året och även varit ledig två jular i rad. Det är inte alla som får.
 
Puss och kram nu fick jag lite bråttom hinner inte läsa igenom 

year in music

Hej! Det är den tiden på året då allt skall sammanfattas, typ. Och Spotify har klart den bästa av dem alla, musiksammanfattningen! Let's go.
Första låten jag lyssnade på 2015 var Uptown Funk med Bruno Mars. 
Min mest spelade artist var Marina and the Diamonds. Sen kom Maskinen, Lana Del Rey och Snook. 
Och det mest lyssnade albumet var FROOT. Det som är roligt med dessa listor är att man kommer på att, just det, det här borde jag lyssna på igen. Har spelat extra mycket FROOT sedan jag såg detta.
Mest spelade låt var The Wire av HAIM. Blev inte alls förvånad, den här låten passa alla tillfällen SPECIELLT när man går från tunnelbanan, eller allmänt när man är ute och går. Man känner sig som den här smileyn: B-) och går liksom coolt. Tvåa kom Segertåget, trea kom Snook, svett och tårar, fyra kom Moment of Clarity och femma Talking Body.
I vintras lyssnade jag mest på svensk musik.
Varje år jag gör dessa smyger sig Lady Gaga in någonstans på årstiderna,
och det samma med Lana Del Rey.
Hösten tågluffade vi. Lana Del Reys nya album fick hänga med på några tågresor, The Weeknd lyssnade vi nog alla tre mycket på och eeh Katy Perry? Just det, mycket California Gurls. Duh.
 
Trevlig helg!

Fickparkering och hårdrocksfest

 
Hej från mig och min halvätna och torra lussebulle. Hemköps reklamblad: "NYBAKTA LUSSEBULLAR FÖR 5KR HELA VECKAN". Nästa gång skall jag gå till Pressbyrån för dom kör inte NYBAKTA dom kör NUBAKTA. Hemköp, kom igen. Det är 2015.
 
Sedan vi hördes sist har jag:
 
- Köpt en bil som skall lämnas över till lillasyrran när jag åker hem över julen.
- Flyttat på nyss nämnda bil tre gånger eftersom jag parkerar på vägen och där man får inte stå överallt varje dag minsann. En gång fick jag flytta den när jag kom hem från jobbet 23.30 och fick dessutom fickparkera. Ay mi madre, the things you do för din lillasyrra. Och allt jag får tillbaka är dessa ord: "Längtar tills du kommer hem!! För då får jag bilen!!!" Happ. Är älskad.
- Jag har varit på AW en fredag,
- För att upp och jobba för få timmar senare en brunchlördag,
- Och varit utslagen en lördagkväll men inte kunnat sova på natten eftersom grannen haft hårdrocksfest (ni vet sån där rock där det är TRUMMORGITARRBASFLERINSTRUMENT konstant och där de inte sjunger utan SKRIKER) och uppenbarligen inte förstår att 1, inte alla är lediga och ute hela natten på helgen och att 2, bor man i ett lägenhetshus bor man inte för sig själv, ute i skogen, med 1 km till grannen. Nu har jag dock fått reda på att det finns en störningsjour. Passa er, en trött Sandra är en farlig en (så farlig att det enda hon gjorde vid detta tillfälle var att banka på betongväggen lite och sen gråta).
 
Puss! Kram! Snart är det jul banne mig!
RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com