Sista

Hej hej hallå
 
Idag är det exakt en vecka kvar av augusti och därmed även min sista vecka i Djursholm och lägenheten. Jag har sagt upp den nämligen. Det kan vara det värsta jag någonsin gjort men också det bästa. Det beror på vart jag hamnar sen. 
 
Idag börjar också min sista arbetsvecka innan jag tar ungefär två månaders paus. Under en lång tid av de två månaderna kommer tillbringas på resande fot med Nelly och Jennifer.
 
I september förra året skrev jag så här, i ren ångest: "Längtar efter imorgon. För även fast det är måndag, vilket oftast är den tråkigaste dagen i veckan, är det också början på en ny vecka. Gör sig oftast ingen skillnad i livet, men man får vända blad i kalendern. Jag har ingen kalender, men jag köper gärna en bara för att få vända blad."
 
Jag kan relatera till den meningen i dagsläget också, men till skillnad från förra året vill jag inte vända blad i kalendern för att lätta ångesten, det är för att jag har så mycket spännande framför mig. Tänk vad som kan hända på ett år. 
 
 
 
 

Måndagsledig

Hej alla! Idag ser jag ut så här :D :D :D
Nää, skojar. Jag ser ut så här.
 
Vad skööönt att vi fick en varm sommar till slut. Förra veckan var jag ledig på veckans mest tråkiga dagar (måndag, tisdag) och jobbade alla veckans roliga dagar (onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag). Men slutade relativt tidigt och hann bland annat med häng i Tantolunden med Moa och pizza i solen. 
 
Idag är jag måndagsledig igen och har skrivit en lista över saker jag skall göra. Men eftersom listan bara hade sex punkter och tre av dem var att beställa Mobilt Bank-ID, fixa Swish till min nya mobil samt göra en Swish-betalning betade jag av nästan hela på fem minuter. 
 
Men solen skiner så det är inte mig emot!!!!
 
Mvh,
lyssnar på brittan

2

Hej!
Ville bara lägga ut två fina saker jag hittat på internet.
Den första är ett inlägg på Jennifer Strouds blogg som jag tycker är så fantastiskt. Hon har kommit tillbaka till Edinburgh efter några veckor i Sverige och skriver om vardagen tillsammans med sin pojkvän. HJÄLP, så vackert.
 
"Hey, it’s nice to see you. 
 
Han möter mig vid flygbussen efter fyra veckor isär. Fyra veckor av pixliga skypesamtal och fickan vibrerande av hur-mår-du-sms. Vi går hand i hand, med resväskorna rullande bredvid oss. Det känns så självklart. Direkt." 
 
Och så till något mer underhållande. Jag kanske är sist i världen med att se detta, men om någon av er har missat Little Jinders besök i Breaking News är det ett måste att se i kapp! Längesen jag blev så underhållen, scheiße. <3
RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com