Saker med Girl i titeln och att inte fatta beslut

Hej,
 
Ledsen för min frånvaro. Jag blev fast i Gone Girl och Gossip Girl. Läste ut förstnämnda idag och grät till sistnämnda igår. Såg precis klart, verkligen precis, för fem minuter sedan, Gone Girl-filmen. Läste ut Gone Girl-boken fem minuter innan jag började se filmen. Jag tror jag är redo att släppa Nick och Amy nu, men jäklar vilken spännande tid vi haft tillsammans. Märks det att Nelly har varit hemma på Gotland sedan i söndags när jag skriver om svårigheterna med att klippa bandet till två fiktionella karaktärer? Kanske.
 
Jag hade beslut att fatta, vuxenbeslut,  beslut som vart skall jag bo, vad skall jag göra, kommer det jag väljer att göra vara rätt, och det tog på mitt välmående. Jag blev gnällig och tjurig, med ett humör som en jävla nöjesattraktion på grönan - upp och ner. (Eller så var det PMS.)
 
Så jag tog den enkla vägen. Jag bestämde mig för att inte ta något beslut. Jag bestämde mig för att inte packa ihop mina tillhörigheter i pappkartonger, i alla fall inte under de närmaste två månaderna. Jag bestämde mig för att bo kvar i Djursholm, ett tag till åtminstone. Även fast jag hatar att bo utanför tunnelbanenätet, kändes det bättre än att surfa runt på Blocket varje ledig stund jag hade bara för att komma fram till att det nog inte kan bli bättre än så här. Trots dubbel hyra. 
 
Och sedan jag tog det beslutet (att inte ta något belsut), har jag läst Gone Girl och sett Gossip Girl. Fast det sa jag kanske. 
 
 

bara en till manisk måndag YEAH YEAH önskar det var söndag

Hej!!
Torkade/vissna blommor är bloggens nya vinkel, hoppas ni tycker om det. 
Närå, men kom tillbaka till Stockholm i onsdags och har jobbat sedan dess. Nu är jag ledig i två dagar.
Kolla vad fashion min mormor är! Kjolen på sista bilden finns lätt på H&M idag.
 
Jag försöker få saker gjorda. Tvättar tredje maskinen för idag just nu, kollar lägenheter, ringer samtal och äter lite choklad. Chokladen äter jag mest för att inget av det jag sysselsätter mig med idag är speciellt kul och för att jag har skjutit upp det allt för länge. För att det gnager lite ångest under skinnet och för att den inte är något man kan klia bort. 
 
Bläää
mvh
vill vara 12 år

mammas soffa & tre saker

Hej,
 
Sitter i soffan hemma hos mamma just nu. Idag väntas ett besök hos mormor och morfar, men i några timmar till kan jag njuta av att bara få vara ensam med Gotland. Jag tänkte gå en promenad, men regnet smattrar på mot taket i uterummet så jag håller mig nog inomhus. Det kanske är dags att rota fram något bloggbart i min bokmärkesmapp med fina saker? (Jaaa) 
 
1. Serena Williams's version of "7/11": Serena Williams gör en tennisinspirerad version av Beyoncés låt och video. Smack it smack it.
 
2. När McDonalds invigdes på Östercentrum 1998. Vad fan tänker ni nu. Ja, men kanske hade jag lite Gotlandsabstinens när jag en dag surfade på HelaGotland.se och hittade denna artikel som skrevs någon dag innan Gotlands andra McDonalds öppnade nu i mars. Så mycket excitement och uppror för cheeseburgare. <3
3. Daniel's birthday. Linn Wiberg skriver alltid så jäkla bra och drömmigt, samtidigt som hon knäpper ruskigt bra bilder. 
 
"I try to slip out of your grip and out of the bed to go prepare breakfast because I know how much you just want to sleep. But I’m clumsy and your mattress too soft so I wake you and you pull me back into the warmth. And I’d much rather be there than frying some fucking pancakes pretending to be a housewife." x
RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com