En webbkamera och två år

När jag lämnade tillbaka min skoldator innan studenten sparade jag en del uppsatser, krönikor, artiklar, filmer och bilder som jag tänkte kunde vara kul att se tillbaka på någon dag. Häromdagen gick jag igenom alla photobooth bilder jag sparat, så jag tänkte att vi kunde ta en titt!
I början av tvåan, 2012, var det ju såklart kul att leka med de olika effekterna i Photobooth, så som "kär"
och ekorre. Ekorre-effekten för alltid <3
Kusin TIlda, jag och mormor.
Man kan ta en bild på naturkunskapen bara för man egentligen inte får.
Sedan kan man ju fortsätta leka med effekter fast på ett mindre lyckat sätt när man går i trean också. Är det är jag och Karolin i Paris? Eller i biblioteket? Alla undrar, ingen vet.
"Går du på högstadiet här?" Nej, jag är 18 och har precis tagit körkort. Den här bilden symboliserar hur lycklig jag var då eller kanske inte.
Jag lyckas vara ful även utan effekter, någon utav mina största talanger.
Sen bam. Vi avslutar med denna för när jag såg den nu kände jag mest att från när denna bild blev tagen: it's all down hill from here. Alltså uteseendemässigt.

Det sista av september

Känns det inte som att oktober kommer med lite lättnad? Gör det inte det?

Tb en varm vårdag

Hur kan en helg bli så upside down and all around?
Längtar efter imorgon. För även fast det är måndag, vilket oftast är den tråkigaste dagen i veckan, är det också början på en ny vecka. Gör sig oftast ingen skillnad i livet, men man får vända blad i kalendern. Jag har ingen kalender, men jag köper gärna en bara för att få vända blad.
RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com