När hösten känns som vår

Min SL-app ville inte riktigt samarbeta med mig igår när jag ville ta mig in till stan men jag gick till bussen ändå och hoppades på det bästa. När skylten visade 10 minuter stod jag och väntade med solen i ansiktet och lite smått dansandes till Snook vid hållplatsen. När sedan resten av dagen levererade hånglande par på tunnelbanan, vindruvor och den här vyn ville jag nästan gråta för allt var så vackert. Måste nog ibland nypa mig i armen för att inse att jag bor här.

Halloween och pendeltåg

Imorgon är det Halloween vilket också betyder att idag är det ett år sedan jag gick runt i skolan såhär:
Och jag och Jennifer filmade det här:
Slutar nog aldrig förvånas över hur snabbt tiden går ändå. I år kommer jag dock förmodligen inte att bära häxhatt, eller någon annan läskig utstyrsel för den delen, eftersom jag imorgon åker till Uppsala! Är taggad på att
1. åka pendel dit pga är nyinflyttad till Stockholm och tycker fortfarande att kollektivtrafiken är fantastisk,
2. få se Uppsala eftersom jag aldrig varit där förut och
3. träffa min fina vän som bor där och därmed även är huvudsaken till att jag åker dit.
 
Hoppas allt går vägen bara (hälsningar från pessimisten som inte tror på att något hon skriver ut, säger högt eller planerar kommer ske förrän tåget lämnar perrongen).

"21:10 är mitt favorit klockslag, för det var då jag föddes."

Hej! Här sitter jag på golvet och tar Photo Booth-bilder, relativt casual. 
Tyvärr är denna hög med nytvättade kläder mer social än mitt mänskliga sällskap. :/
 
Denna dagen har varit definitionen av dagen-som-gick-lite-sådär-obemärkt-och-tyst-förbi-utan-att-något-egentligen-blev-gjort. Ni vet. Men vi har strykit några saker av vår checklista i vår kamp mot klockan i alla fall. Nu är det snart Paradise Hotel och det är flertalet saker som måste fixas. En av dem är att försöka lista ut vem som kommer få åka hem shit sånt måste fixas!!!!! Det är viktigt!!!! Hashtag stress!!!!
RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com