sista nov

 
Hej! Så här har jag spenderat första advent.
Vaknade av ett skrikande alarm, drack kaffe, åt knäcke och satte upp håret i en tofs. Alltså jag tar bara dessa hej till världen här står jag med ett fejkleende i spegeln-bilder när jag tänker att nu skall jag fota till blogg. Aldrig annars.
Eftersom det var min sista arbetsdag på två dagar bestämde jag mig för att köra örhängen. Whatever.
Sedan satte jag upp denna i fönstret! Ser ju nästan mysigt ut med en liten spansk elefant ståendes under ljusstaken. OBS skrev först spanks istället för spansk. He-he?
När jag kom hem från jobbet hade Nelly köpt mossa och pynt till ljusstaken. Så vips blev det en adventsljusstake med ett ljus tänt.
Hon hade också köpt detta.
Så vi har myst hela kvällen med gröt, must, glögg och lussebullar från Pressbyrån. 
 
bye,
<3
 

Tre saker en vecka

Ett guldigt golv i Skärholmen.
Lady Gaga livesände sitt allra sista ArtRave i Paris. Det var magiskt.
Min syster i H&Ms provrum.

-

Hej,
 
Jag älskar att skriva här. Men när ens vardag blivit att berätta om vilka tillbehör man kan välja till de tre salladsbaserna finns det ingenting att skriva om. Tre fina saker för att det är fredag? Det jag läst på nätet denna vecka är tomma, ledsna Facebookstatusar och reportage om tiggare som anser att de är lycksoamma om de får sova på en offentligt toalett för en femma. Det är inte fint. Kan inte heller skriva inspirationsinlägg eftersom inspiriationen inte klickar med att komma hem 7 timmar innan man skall upp igen. Göra om allt. Jag klagar inte, eller jo, jag klagar. Vad fan. Låt mig göra det.
Slow down, you crazy child 
And take the phone off the hook and disappear for awhile 
It's all right, you can afford to lose a day or two 
When will you realize, Vienna waits for you?
RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com