Söndag

Hej!
Jag jobbade till 03 inatt och känner mig bakfull idag. När jag och pappa bestämde oss för att besöka Slite marknad satt jag och gäspade konstant i bilen. Kan ni också få sådana där gäspattacker då man bara sitter och gäspar och gäspar och gäspar? Jag är inne på min tredje idag. Vi höres imorgon istället!

Att städa ut 18 år

 
Har påbörjat vad som verkar bli ett evighetsarbete i mitt rum: att städa ur det. Och då menar jag inte bara rensa skrivbordet, dammsuga och stuva in allt skräp i garderoben, utan på riktigt. Alla lådor, skåp och hyllor som jag gömt saker jag inte vetat vad jag skall göra av i 18 år måste tömmas och divideras i spara och kasta högar. Det som är mest sorligt är att jag nu städat ur nästan alla skåp och lådor, men det syns ju inte. Ser inte ut som jag kommit någonvart, om man inte öppnar luckorna förstås. Eller kollar i diverse soppåsar och kartonger där jag lagt allt. 
 
Heja heja, let's städa mera.

Poserar i ny tröja

Ignorera de stela poserna och sätt fokus på min fina tröja istället. Älskar den <3 Mormor sa direkt att det var sådana kläder hon hade som ung men vad gör det? Den har ju blommor på sig.
 
RSS 2.0

Sandra's books


goodreads.com